Přejít k hlavnímu obsahu

Hard2kill mění sestavu

10. 2. 2010 | 18:05 Hard2kill mění sestavu
Organizace Hard2kill mění složení své švédské Call of Duty 4 sekce, která se v lednovém hodnocení portálu Cadred umístila na třetím místě. Původní sestava spolu hrála několik měsíců a dokázala vybojovat například třetí místo na dánské LAN The eXperience loni v létě, nyní však tým opouští jedna z hlavních opor Joakim "fAEkE" Aberg.
Výchozí obrázek

Organizace Hard2kill mění složení své švédské Call of Duty 4 sekce, která se v lednovém hodnocení portálu Cadred umístila na třetím místě. Původní sestava spolu hrála několik měsíců a dokázala vybojovat například třetí místo na dánské LAN The eXperience loni v létě, nyní však tým opouští jedna z hlavních opor Joakim "fAEkE" Aberg. Několik týdnů před prvním velkým offline turnajem (Crossfire Intel Challenge 7) tak musel tým sehnat adekvátní náhradu, tou se nakonec stal Hampus "mySpyS" Karlsson, který s týmem již v minulosti trénoval a dalo by se říct, že byl šestým hráčem u H2k. Nová sestava má za sebou již první generálku, ve které bohužel v ESH Sapphite cupu nestačila na rivaly z Fnatic 13:6 a tím ukončila své působení v turnaji.

Johan "miRACLE" Gärtner pro TEK-9.org:

"Všechno to přišlo velice nečekaně jak pro mě, tak pro celý tým. Mysleli jsme, že je všechno v pořádku, ale očividně to tak nebylo. Jediné co můžu udělat je popřát fAEkEmu hodně štěstí a nemůžu se dočkat až se zase setkáme v Göteborgu :). Také chceme oznámit, že myS se stává naším pátým hráčem poté, co u nás nějakou dobu působil jako náhradník. Je nešťastné, že se to všechno stalo tak krátce před CIC7, ale proti tomu opravdu nemůžeme nic dělat. Jsem rád, že se na pozici pátého hráče vrací právě myS, takže nejsou všechny novinky jen špatné. Přeji Joakimovi v týmu hodně štěstí a Vám ostatním - uvidíme se na CIC7!"

Hard2kill

{#Švédsko} Johan "miRACLE" Gärtner
{#Švédsko} Adam "Mumma" Timle-Händel
{#Švédsko} Fredrik "qLimAxzU" Idh
{#Švédsko} Victor "vissEh" Gunnarsson
{#Švédsko} Hampus "mySpyS" Karlsson

Zdroj: Cadred
Štítky: CoD4, H2K