Přejít k hlavnímu obsahu

Defeaters ztrácí obě CoD sekce

Slovenská herní organizace Defeaters přichází o obě své sekce působící na Call of Duty scéně. Svým způsobem může za odchod obou sekcí bývalý manažer Defeaters Tomáš "Ceky" Cekys, který se rozhodl odejít do týmu Represents Gaming. Ve svém novém působišti totiž CoD2 sekci Defeaters nabídl tak dobré podmínky, že se tým pod vedením Martina "kilca" Půty rozhodl přestoupit.
Výchozí obrázek

Slovenská herní organizace Defeaters přichází o obě své sekce působící na Call of Duty scéně.

Svým způsobem může za odchod obou sekcí bývalý manažer Defeaters Tomáš "Ceky" Cekys, který se rozhodl odejít do týmu Represents Gaming. Ve svém novém působišti totiž CoD2 sekci Defeaters nabídl tak dobré podmínky, že se tým pod vedením Martina "kilca" Půty rozhodl přestoupit.

Na odchod Cekyho nakonec doplatila také Call of Duty 4 sekce Defeaters, kterou sem přivedl právě on. Podle vyjádření na oficiálních stránkách Defeaters sekce nedosahovala patřičných kvalit, a proto byla propuštěna. Podle všeho se manažeři Defeaters pokusí najít nový tým, který by mohl hájit barvy klanu v Modern Warfare, nad podporou staršího dílu však visí veliký otazník. Po neúspěchu se zahraniční sekcí bychom se však v Defeaters měli dočkat nového Counter-Strike týmu.

ex-Defeaters CoD4

{#Česká Republika} Tomáš "Falen" Locker
{#Česká Republika} Ondřej "WooXy" Hlaváček
{#Česká Republika} Libor "fasty" Kadlček
{#Česká Republika} Lukáš "SCORER" Polívka
{#Česká Republika} Petr "SwineEe" Jančík

Štítky: Defeaters, CoD4, CoD2