Přejít k hlavnímu obsahu

mTw poráží SK v benefičním turnaji

13. 2. 2010 | 17:11 Counter Strike 1.6
Dvě největší německé organizace, SK Gaming a Mortal Team Work, se rozhodli uspořádat benefiční turnaj v pokeru a CS 1.6.Co je na tomto turnaji asi nejzajímavější? No asi to, že se po pár letech k CS alespoň na chvíli vrátí mladší bratr kapitána SK Gaming, Jonathan "miniw" Wallenberg. Severské pak ještě podpoří legenda tohoto týmu, Christer "fisker" Eriksson. Tyto "nováčky" doplní trojice hráčů z
Výchozí obrázek

Dvě největší německé organizace, SK Gaming a Mortal Team Work, se rozhodli uspořádat benefiční turnaj v pokeru a CS 1.6.

Co je na tomto turnaji asi nejzajímavější? No asi to, že se po pár letech k CS alespoň na chvíli vrátí mladší bratr kapitána SK Gaming, Jonathan "miniw" Wallenberg. Severské pak ještě podpoří legenda tohoto týmu, Christer "fisker" Eriksson. Tyto "nováčky" doplní trojice hráčů z

POPISEK OBRAZKU
Foto: ESWC 2k8 // walle a miniw

SK, Dennis "walle" Wallenberg, Robert "RobbaN" Dahlström a Jimmy "allen" Allén.

Navíc je domluveno, že turnaj v 1.6 se odehraje na oldschool mapách de_dust, de_prodigy a de_aztec. Tyto tři pak doplní ještě de_nuke.

Turnaj bude složen z pěti kol, kde se bude střídat CS a poker. Tým s nejvyšším počtem nahraných bodů pak zvítězí. Peněžní odměnu stávající z 1500€ pak získá organizace Hand in Hand Children, která se stará o děti v nouzi.

Ve spolupráci s eSports-betting.com mají navíc hráči šanci díky malých turnajů dostat se do přímé konfrontace s hráči ať už na pokerovém stole, nebo na nějaké mapě. Ti, kteří budou mít tolik štěstí, pak mají šanci vyhrát 1000€.

Celý turnaj bude streamovaný na stránkách SK Gaming, mymtw.de a eSports-betting.com. Jakmile se něco šustne, budeme vás o tom informovat.

{#Švédsko} SK Gaming [13:16, 13:16] mTw {#Dánsko}
čas: dnes 13.2.2010 17:00
SK Gaming: walle, RobbaN, GuX, fisker, miniw
mTw: ave, zonic, trace, minet, Sunde
mapy: de_aztec, de_dust, de_prodigy
HLTV:
hltv1.verygames.net:27052

Zdroj: SK Gaming
Štítky: mTw, SK Gaming