Přejít k hlavnímu obsahu

TEAM DISCO: Nejsme zloději!

24. 2. 2010 | 17:41 Counter Strike 1.6
Výchozí obrázek

MH logo

Zloději nebo ne? To se asi už nikdy nedovíme. Měli jsme možnost přečíst si vyjádření admina turnaje, nyní jsem se rozhodl dát prostor i druhé straně. Nechť si každý z vás udělá vlastní názor a než někoho nazve neprávem zlodějem, nechť si šáhne do svého svědomí. Každý, nechť tento rozhovor bere tak, jak uzná za vhodné. Není zde publikován proto, aby zbavil viny Team Disco. Je zde proto, abychom se mohli podívat i na druhý břeh pravdy.

Ahoj chilldo, vzal jsem si tě sem na paškál, abych ti dal prostor říct komunitě tvou verzi aféry, která se udála na posledním Mezihernovém turnaji. Mohl bys nám říct, co se vlastně stalo? Vlastními slovy.

Zdravím mullDie, tak pokusím se tady ze sebe vytlouct jak to vlastně bylo. Stalo se to, že jsme se jako parta kamarádů rozhodli přijet na mezihernový turnaj a ukázat se v dobrém světle. Po mém příchodu do herny jsem jako vždy započal v hledání mého týmu. Naštěstí si mě klobuk všimnul ihned, protože já jsem tak trochu krátkozraký. :) Zavedl mě ke klukům, já se s nimi pozdravil a začal si jako ostatní chystat svůj hardware. Jako každý jsem odpojil klávesnici, myš a zahodil ten kus hadru co tam ležel. Ještě bych chtěl podotknout, že jsem se stavoval u obsluhy aby mi schovali sako. :)

Domlouvali jste se nějak s obsluhou herny na možnost odpojení herního hardwaru? Slyšel jsem, že ve Špalíčku mají periferie přidělané na "tvrdo".

Nedomlouvali jsme nic. Kabeláž byla natolik dlouhá aby se všechno dalo uschovat za monitor a poklidně hrát s vlastními pomůckami. Pamatuju si akorát, že Trža měl problémy s klávesnicí co si dovezl a tak hrál na té z herny. S tím na "tvrdo" máš pravdu, všechny periferie byly pojištěné dráty a dost těžko by je někdo jen tak vzal.

Seděli jste celou dobu konaní MH u počítačů? Předpokládám, že jste skočili na něco k snědku a tak jste nechali PC bez dozoru.

Jen blázen by tam seděl celou dobu. :) Samozřejmě jsme si dělali pravidelné delší přestávky po každém zápase. Tři z nás jsou vášniví kuřáci takže asi tak. Obědovou přestávku si udělali všichni kromě mne. Z domu jsem zvyklí obědvat dost pozdě a tak jsem si to nechal na potom kdy mě zachránili rohlíky a paštika z TESCA :D

Takže u PC vždy někdo byl nebo se stalo, že se vzdálila i vaše celá pětka? Viděli jste na zařízení, které jste schovali za monitory?

No kromě oběda kdy jsem v herně zůstal sám z týmu, odcházela pokaždé většina našeho týmu na čerstvý vzduch. Jak se to vezme, spíš neviděl nebo se tam ani nedíval. Místa za monitorem bylo opravdu dost.

Během doby, kdy jste tam byli nemohlo dojít k odcizení equipu?

Maximálně z protějších míst kde seděli kluci z klanu sklepmistři, ale ti to nebyli snad. :D Jak už kdosi psal v komentechv předchozí novince, přestříhat ty dráty by nebylo ani tak těžký s pořádným nástrojem. Ale přeci jen trošku okaté. Musel by si toho někdo všimnout.

Četl jsem spekulace, že jste měli v sobě nějaký alkohol a že jste z herny vypadli bez upozornění a ani jste po sobě neuklidili...

Ty spekulace jsou pravdivé i nepravdivé. Alkohol v tělě měl asi každý hráč z našeho týmu, kromě Trži, kterému bylo blbě už od rána. :D Po příchodu do herny nás jeden z týmu pozval na pánačka, ale u toho jsme taky skončili. Jediný Sarys se trochu rozjel a vypil za celé klání snad 10 plechovek piva, ale na jeho hru to nemělo žádný účinek. A snad i jeho chování. :) K tomu našemu rychlému zdekování bych řekl jen jediné. Taky by ses klidil rychle kdyby si v 15:00 napsal své holce, že jsi už na cestě a hned potom zjistil, že náš čeká doprovodný turnaj, který nakonec skončil až v 17:40. S tím nepořádkem mají pravdu. Sarys po sobě nechal doslova spoušť a ostatní možná nějaké papírky či obaly od jídla (kromě mě, protože já tam neměl co nechat :D). Za tohle všechno se omlouvám, ale musím podotknout, že pracovník herny neměl pravdu když říkal, že jsme odešli bez rozloučení. Kluci pozdravili každého koho viděli a já musel při odchodu za kasu kde jsem měl již zmíněné sako schované a viděl jsem akorát nějakýho týpka u televize v gauči.
Hráč s nickem Kurt psal, že po vašem odchodu u PC nikoho už neviděl. Takže se logicky nabízí možnost, že jste to sebrali vy..
Tak to je budu muset vrátit. :D Ne sranda, já klukům důvěřuji a jestli to sebral někdo z nich v mé nepřítomnosti tak je to celkem smutné. Kurt tam byl celou dobu jestli si dobře pamatuju takže nemůžu cokoliv říct na to co napsal.
Teď trošku otázka na tělo. Kdybys věděl, že to sebral někdo z tvého týmu, bránil bys ho lží?
Moc pěkná otázka. :) Záleží v jaké bych byl situaci a co by mě čekalo. Ano i ne. Samozřejmě bych s tímto člověkem nebyl schopen nadále hrát nebo se s ním nějak stýkat. Kamarádství je pěkná věc, ale jak se říká odsud podsud. Nerad lžu. :)
Kdy jsi se vůbec dozvěděl, že jsou z vás zloději?
Asi tak ve 3 ráno kdy mě vzbudilo neznámé číslo a já byl totálně grogy z předcházejícího plesu. Byl to cRL, ale moc se toho nedozvěděl. Slušně jsem mu vysvětlil, že mě to nezájímá a spánek je přednější. Odpoledne jsem se mu ozval a začalo se to řešit.
Takže si to shrňme. Během vašeho působení v herně byl vždy aspoň jeden hráč u vašich PC. O herní vybavení jste se nestarali ani při odchodu. Po vašem odchodu se na vašich místech objevil až personál herny, který poté zjistil ztrátu. Nezní to pro vás moc přesvědčivě..
Netvrdím, že u našich PC pořád někdo byl. Aspoň ne z našeho týmu. Ale doba kdy chyběl celý náš tým nebyla nikdy delší než doba na vykouření jedné startky. :D
Tam se ovšem nabízí přítomnost týmu, který seděl za vámi a nic podezřelého nezaregistroval..
Takhle to vypadá, že všechno hraje proti nám. Ale nikdy nevíš jestli to nebyl ten či onen. Každopádně si myslím, že ten dotyčný zloděj byl účastník mezihernového turnaje.

Bohužel to tak je. Nicméně bych ti teď chtěl dát prostor pro posledních pár slov a zároveň bych ti chtěl poděkovat za tvůj čas a za odpovědi. Dokud se nezjistí, jak to vše bylo, tak asi budete v očích velké části komunity za zloděje.

S tím nic nenadělám a budu s tím muset vyjít i do budoucna. Tímto bych se chtěl ještě jednou omluvit všem poškozeným a slíbit, že se to už nestane. Já ti taky děkuji a snad se to co nejdříve vyřeší a všichni se dozví pravdu. Kdo není hloupý a přečetl všechny komentáře má svůj tip. Aspoň jsem to zaslechl v zákulisí PlayZonu. :)

Počkej, počkej.. Takže ty "víš" kdo za tím stojí?
Psalo tu už spousta lidí a všichni ukazovali na jedno jméno: Sarys.

To je docela odvážné obvinění.. Máš nějaké důkazy nebo jak jsi k tomu přišel?

Valná většina lidí co se vyjadřovala k novince usuzovala z komentů co Sara psal, že to musel být on. Důkaz to není, pouze spekulace. Nejspíš to bylo způsobeno jeho obranou kde tvrdil, že byl opilí apd.

Dobře, zůstává to tedy i nadále otevřené. Snad se brzo dozvíme, jak to ve skutečnosti bylo. Tak ještě jednou děkuji za tvůj čas a popřeju pevné nervy. Díky

Já taky ještě jednou děkuji za prostor, který si mi poskytl a tvůj čas samozřejmě. Doufejme, že se to brzy dozvíme. Měj se a ahoj.

Jak jsem psal hned v úvodu tohoto rozhovoru, pravdu se asi nikdy nedovíme. Nejhorší na tom všem je, že někde mezi námi je teď zloděj, snad i zloději, který se tiše směje. Může to být třeba náš kamarád. Bohužel, ne všichni mají čisté svědomí a nechť se dotyčný zamyslí, jestli to za to stálo. Ale jak se říká. Boží mlýny melou pomalu...

Pokud tento rozhovor někoho ze jmenovaných urazil, omlouváme se. Nikdy nebylo účelem svalit vinu na někoho jiného, ale zjistit pravdu.