Přejít k hlavnímu obsahu

Superhry - flashové hry na PZ

25. 2. 2010 | 11:44 Všechny hry
Pro návštěvníky našeho serveru jsme připravili zcela novou sekci Superhry. Klasické flashovky, kterými si můžete vyplnit váš čas při čekání na tým nebo při dlouhých chvílích v práci či ve škole.Řeknete si, že stránek s takovými hrami je spousta a jistě už máte svoji oblíbenou. Ano, nicméně snažíme se uživatelům nabídnout komplexní zábavu a navíc zasazenou do prostředí, které už znáte, kde už máte svůj profil a můžete se zapojovat do diskuzí.
Výchozí obrázek

Pro návštěvníky našeho serveru jsme připravili zcela novou sekci Superhry. Klasické flashovky, kterými si můžete vyplnit váš čas při čekání na tým nebo při dlouhých chvílích v práci či ve škole.

Řeknete si, že stránek s takovými hrami je spousta a jistě už máte svoji oblíbenou. Ano, nicméně snažíme se uživatelům nabídnout komplexní zábavu a navíc zasazenou do prostředí, které už znáte, kde už máte svůj profil a můžete se zapojovat do diskuzí.

To co ale jinde nenajdete jsou určitě vlastní soutěžní hry, které pro vás budeme připravovat. Na začátek je tu hned SteelSeries 5H pexeso, kde můžete vyhrát luxusní sluchátka SteelSeries 5H v. 2.

Do sekce Superhry se dostanete přes horní menu, které jsme rozšířili právě o položku s názvem Superhry. Nyní bude probíhat zhruba týdenní testovací režim, v kterém uvítáme jakékoliv vaše nápady a podněty. Aktuálně sekce obsahuje už více jak 1000 her, aktualizace bude probíhat denně.

Věřím, že si hry u nás rádi zahrajete. Rozhodně to není poslední rozšíření, které pro vás připravujeme.

Štítky: flash hry, superhry