Přejít k hlavnímu obsahu

Fairies Session - Newbie Special

Aby Vás neunavily všechny PLAYzone a Grunex turnaje, střihneme si  jeden malý turnájek, jehož výsledky se samozřejmě budou započítávat do Czech Quake Open.
Výchozí obrázek

Aby Vás neunavily všechny PLAYzone a Grunex turnaje, střihneme si  jeden malý turnájek, jehož výsledky se samozřejmě budou započítávat do Czech Quake Open.

Hlavní cenou v tomto turnaji nebude lahev absinthu, po které by ste zajisté viděli tuhle okouzlující malou vílu, ale úspěšní hráči si mezi sebou rozdělí myš a podložku. Tyto supercool ceny do turnaje věnovala společnost Czech Computer, za což jí patří vřelý dík.

Hrát se bude duel v Quake Live a teď pozor na maplistu je pouze jediná mapa!
QZDM1 - Arena Gate

Ta se bude hrát 2x10 minut a v pavoukovi postoupí dále ten, který v součtu bude mít více fragů. V případě rovnosti bodů na score se bude hrát mapa třetí. A věřte, že fragovat se vyplatí. Pro hráče, který v součtu dvou map nasbírá nejvíce fragů je připravena speciální odměna.

Hráče, kteří se  obávají nevyrovnanosti soupeřů, mohu uklidnit. Pořadatelský tým je noob friendly, takže bude turnaj rozdělen do noob a profi divizi. Tím dostane šanci každý, kdo vživotě neviděl Quake Live a rád by se do téhle taškařice zapojil.

Registraci můžete provést přidáním komentáře ve formátu !ADD v této novince a ukončena bude 1.dubna 2010. Turnaj samotný je naplánován na neděli 4.dubna. Všichni hráči by měli být přítomni na IRC channelu #QL.cz, kde začátečníkům poradíme s nastavením hry Quake Live. Instruktážní video

Admini turnaje jsou {#Česká Republika} Pavel "Hawr1x" Kymla a
{#Česká Republika} Baru "Sway" Forstová, které excelovala na LanCraftu a jejíž rozhovor můžete zkouknout na tomto místě.