Přejít k hlavnímu obsahu

Zyppe opouští H2k Gaming

12. 3. 2010 | 18:18 Counter Strike 1.6
Organizace H2k Gaming má smůlu na CS 1.6 sekce. "Hvězdnou" sestava okolo Abdi "SpawN" Mohameda nahradila sestava z konkurenčních Begrip. Po dvou týdnech tuto sestavu opouští Samuel "Zyppe" Martinsson.
Výchozí obrázek

Organizace H2k Gaming má smůlu na CS 1.6 sekce. "Hvězdnou" sestava okolo Abdi "SpawN" Mohameda nahradila sestava z konkurenčních Begrip. Po dvou týdnech tuto sestavu opouští Samuel "Zyppe" Martinsson.

POPISEK OBRAZKU
Foto: sk-gaming.com - hyvlarn

Kapitán celku z H2k Gaming, Richard "Xizt" Landström, dnes na stránkách klanu potvrdil odchod jednoho z nejtalentovanějších hráčů na švédské scéně. Samuel podle jeho vyjádření ztratil motivaci stát se lepším a rozhodl se prozatím ukončit kariéru hráče.

Jeho místo zaujme jiná výcházející švédská hvězda, Jon "hyvlarn" Edelsvärd, který doposud hrával za tým PlayZone.se a společně se svými spoluhráči, převážně pak s huggan-em, právě na IOL porazil tuto sestavu.

Po velkém zklamáni na IOL ztratil Zyppe motivaci k hraní. Jsme velmi zarmouceni, že musíme nahradit zrovna Samuela, protože je to opravdu skvělý spoluhráč, se kterým jsme se hodně nasmáli a moc věcí zažili.
Jsem rád, že se k nám přidává Jon "hyvlarn" Edelsvärd, který je jedním z největších talentů, s jakými jsme se kdy střetli. Pokaždé, když jsme hráli proti týmu Crystal/PlayZone, byl Jon hráč, kterého jsme se báli nejvíce. Richard "Xizt" Landström

Jsem rád, že se mohu připojit ke klukům u H2k Gaming, se kterýmy jsem chtěl už dlouho hrát. Odchod od PlayZone nebyla ta nejlehčí volba, ale přeji svým bývalým spoluhráčům do budoucna hodně štěstí. Jon "hyvlarn" Edelsvärd

Sestava H2k Gaming

{#Švédsko} Andre "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Danny "pop" Oldenburg
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallstenen
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Jon "hyvlarn" Edelsvärd

Kdo nahradí kapitána v PlayZone.se se ještě neví. První zmínky hovoří o Eriku "marvel" Janbellovi, který se s tímto týmem zúčastnil IOL LANu. Jinak prvně tuto sestavu uvidíme na The Gathering LAN, ve dnech 31. března až 4. dubna.

Zdroj: SK Gaming
Štítky: H2K Gaming