Přejít k hlavnímu obsahu

V compLexity chtějí změnu

19. 3. 2010 | 02:25 Counter Strike 1.6
Complexity, po zklamání z výsledků na posledních akcích, propouští svůj Counter-Strike tým a začínají se poohlížet po "lepším".
Výchozí obrázek

Complexity, po zklamání z výsledků na posledních akcích, propouští svůj Counter-Strike tým a začínají se poohlížet po "lepším".

col
Foto: Complexitygaming.com

Málo kdo by po loňském Dreamhack Winter, kde američtí compLexity obsadili třetí místo, čekal jejich propuštění z této organizace. Když ke konci listopadu minulého roku na největší světové  LAN akci ve švédském Jonkepingu je dokázali zastavit v semifinále až dánští suveréni z Mortal Teamwork, vypadalo to jako návrat ztraceného syna zpět na výslunní světové Counter-Strike 1.6 scény.

Rok 2010 však nebyl pro severoameričany zcela úspěšný. Po zklamání na Intel Extreme Masters 4 World Championship, kde výhry nad MeetYourMakers a Roskilde Ravens společně s remízou s korejskými WEMade FOX smolně nestačily na postup ze skupiny, si chtěli hráči populární značky "coL" zvednout sebevědomí při vyvrcholení páté sezóny americké soutěže ESEA.

Avšak i tato akce dopadla fiaskem, když compLexity podlehli na třetí mapě v semifinálových bojích kolegům z LOADED, čímž jejich účast skončila opět předčasně.

Již déle než rok se snaží tým Jasona Lake-a vrátit zpět na vrchol světové Counter-Strike 1.6 scény, z které odešli při přechodu do CGS. Paradoxně své největší úspěchy zaznamenali se sestavou kolem Dannyho "froD" Montanera, který nyní hájí barvy konkurenčních Evil Geniuses.

"Není žádným tajemstvím, že jsme se během uplynulých dvanácti měsíců snažili najít konzistentní sestavu. Přesto, že jsme dosáhli určitých úspěchů, vnitřní problémy nám vždy stály v cestě. Všichni hráči jsou skvělí lidé s dobrým skillem ve hře, avšak postrádají vášeň pro hru a soudružnost týmu, která definuje název compLexity. V současné době zhodnocujeme situaci a zvažujeme všechny americké i evropské možnosti, kterými bychom nahradili současnou sestavu. Přejeme hráčům to nejlepší jak ve hře, tak i mimo ni" Jason Lake - manažer compLexity

V barvách compLexity jsme naposledy mohli vidět:

{#Spojené státy americké} Andrew "Irukandji" Timmerman
{#Spojené státy americké} Ryan "NineSpot" Bell
{#Spojené státy americké} Thomas "thoMz" Garcia
{#Spojené státy americké} Derek "dboorN" Boorn
{#Spojené státy americké} Derrick "impulsive" Truong