Přejít k hlavnímu obsahu

Pink Zinic vyhrávají Fnatic PLAY!

25. 3. 2010 | 03:17 Counter Strike 1.6
V neděli (21.3.2010) se odehrál online cup pro dívčí klany, pořádaný týmem FNATIC, který umožnil změřít síly hráčkám z celé Evropy.
Výchozí obrázek

V neděli (21.3.2010) se odehrál online cup pro dívčí klany, pořádaný týmem FNATIC, který umožnil změřít síly hráčkám z celé Evropy.

Turnaje se zúčastnily týmy jako jsou Pink Zinic, unFinished, BURNING!, Millenium, Alternate, 69ers a mousesports. Nechyběly ale ani norky reprezentující confis, které podlehly v druhém kole favoritkám Pink Zinic. ASUS.ladies se do turnaje přihlásily taktéž, odehrály jeden vítězný zápas přímo z probíhajcího MH, diky čemuž dostaly ban na příští (viz. MH: Zmeny v trestoch a herniach). Dále pak v turnaji nepokračovaly, protože časově nestíhaly odehrát obojí.

Velké finále se odehrálo mezi ruským celkem mousesports a švédkami z Pink Zinic, které nedávno měnily sestavu. Oba celky se probojovaly pavoukem poměrně hladce, když nezaváhaly ani na jediné mapě. O vítězi rozhodly pouze dvě mapy, kde byla lepší děvčata z Pink Zinic a tak si odnášejí první "zlatou medaili" se staronovou hráčkou Cazzidy.

{#Ruská federace} mousesports vs. Pink Zinic {#Švédsko}
[00:02]
mousesports: Exilia, Greeny'R, Ashlee, sve~, alex
Pink Zinic: zAAz, inzane4j, Julie4c, iRene, Cazzidy

Julie z Pink Zinic

Nám se podařilo získat exkluzivní vyjádření přímo od jedné z vítězek:

"Turnaj fnatic byl super. Nekonaly se žádné problémy s adminy ani týmy, vše proběhlo parádně. Moc jsme toho nenatrénovaly, nicméně pro nás nebylo moc obtížné zvítězit. Pouze zápas s Millenium nám zezačátku moc nesedl, protože train jsme předtím zrovna moc často nehrály. Myslím, že s novou sestavou toho můžeme hodně dokázat, pokud budeme pokračovat v tom, co jsme si naplánovaly. Tento turnaj nám potvrdil, že pořád "válíme" ´=)."

Julia "Julie" Strunkowski

Konečné pořadí:

1. {#Švédsko} Pink Zinic      - 500$
2. {#Ruská federace} mousesports  - 5x SteelSeries iron.lady Siberia Full-size Headset
3. {#Francie} Millenium.girls - 5x Steelseries Kinzu + 5x Steelseries iron.lady QcK mousemats

Součástí Fnatic cupu bylo také vyhlášení nejlepší hráčky turnaje, kterou se stala Zainab "zAAz" Turkie, reprezentujcí právě vítězný tým Pink Zinic. Ta si za svůj výkon odnesla notebook MSI Wind U160.