Přejít k hlavnímu obsahu

Česko vs Chorvatsko

29. 3. 2010 | 00:42 StarCraft 2
Již druhý zápas odehrál český národní tým v teprve půldruhý měsíc staré betaverzi dlouho očekávaného pokračovaní legendární vesmírné strategie StarCraft. Po utkání s Rumunskem, které bylo za stavu 3:1 pro nás přerušeno, byl naším dalším soupeřem tým Chorvatska. Sestava jako by z oka vypadla té z předchozího zápasu, kromě Bonecrackera, který nahradil Crowa.
Výchozí obrázek

Již druhý zápas odehrál český národní tým v teprve půldruhý měsíc staré betaverzi dlouho očekávaného pokračovaní legendární vesmírné strategie StarCraft. Po utkání s Rumunskem, které bylo za stavu 3:1 pro nás přerušeno, byl naším dalším soupeřem tým Chorvatska. Sestava jako by z oka vypadla té z předchozího zápasu, kromě {#Česká Republika} Bonecrackera, který nahradil {#Česká Republika} Crowa.

Kapitán reprezentace {#Česká Republika} Jump se bohužel nemohl k druhému souboji svého týmu dostavit, protože se z neznámých příčin ocitl v nemocnici. Doufejme, že to není nic vážného. V jeho roli musel zaskakovat {#Česká Republika} PredY, který se zároveň do utkání sám zapojil. Čestí hráči byli favority - na GosuBetu jim věřilo 69% sázejících.

{#Česká Republika} DeViL>{#Chorvatsko} Destroyer
{#Česká Republika} PredY>{#Chorvatsko} Marconi
{#Česká Republika} Streetwalker>{#Chorvatsko} Fan
{#Česká Republika} Bonecracker>{#Chorvatsko} ReiKo
{#Česká Republika} Streetwalker +
{#Česká Republika} KrOOdeR
>{#Chorvatsko} ReiKo +
{#Chorvatsko} Skyless

Již po duelech bylo jasné, že se náš tým bude radovat z vítězství a ujme se vedení v žebříčku národních celků na serveru GosuGamers. Nakonec jsme se radovali z výhry 5:0. Šanci posílit naši pozici budeme mít již ve středu proti Maďarsku.