Přejít k hlavnímu obsahu

ESL: Asus.Ladies a bytches do akce

1. 4. 2010 | 01:23 Counter Strike 1.6
Samostatná ESL Female liga, která navazuje na úspěšnou ESL Major Series Female, pokračuje druhým kvalifikačním kolem. V prvním jsme mohli vidět novou sestavu Asus.Ladies, nyní se do turnaje zapojí i druhý dívčí celek, tým bytches.V prvním kole narazili česko-slovenské Asus.Ladies na polské We Will Never Die a po totálním rozebrání soupeře (16-0 a 16-1), se mohli začít připravovat na další kvalifikační kolo tohoto nového turnaje.
Výchozí obrázek

Samostatná ESL Female liga, která navazuje na úspěšnou ESL Major Series Female, pokračuje druhým kvalifikačním kolem. V prvním jsme mohli vidět novou sestavu Asus.Ladies, nyní se do turnaje zapojí i druhý dívčí celek, tým bytches.

V prvním kole narazili česko-slovenské Asus.Ladies na polské We Will Never Die a po totálním rozebrání soupeře (16-0 a 16-1), se mohli začít připravovat na další kvalifikační kolo tohoto nového turnaje.


D4NK44, Nikooolkka_ a Barciska - Tři členky z celku bytches

V tom je čekají ruské RoX.KIS.Ladies, které patří ke stálici dívčí scény. S ruskými děvčaty už nějakou zkušenost hráčky Asusu mají, ta ale není nikterak dobrá. Snad se v nadcházející bitvě ukáže česko-slovenská síla, kterou tento tým oplývá.

U Ruska zůstaneme, neboť nově utvořené bytches, které sestávají z dívčího týmu Virtual World, jenž je doplněn o nejlepší českou hráčku Janu "jance" Kozákovou, narazí na celek need2lead brilliants.

{#Česko + Slovensko} Asus.Ladies vs RoX.KIS.Ladies {#Ruská federace}
{#Česko + Slovensko} bytches vs need2lead brilliants {#Ruská federace}

Ostatní zápasy QR2

{#Německo} TBH.ASUS vs Qmatic4life {#Bulharsko}
{#Německo} DOMO KUN vs eternitY {#Francie}
{#Francie} eLogic vs EYESPORTS {#Ruská federace}
{#Francie} Space Kidettes vs Get it Now {#Ruská federace}
{#Ruská federace} Just Do It vs nopanties {#Nizozemsko}
{#Španělsko} badGirlsclan vs Universal Soldiers {#Polsko}
{#Španělsko} Cassual.FmL vs SilentShoot.female {#Rumunsko}
{#Polsko} SAYCOM GAMER vs maniaX.eSports Girls {#Rumunsko}
{#Portugalsko} exotic.female vs Confis.female {#Norsko}
{#Bulharsko} iNNERFiRE.ladies vs justgirls {#Španělsko}

Oběma týmům držíme palce, ať donesou vlajku naší komunity co nejdál a prokáží, že naše dívčí celky patří k tomu lepšímu, co se v Evropě dá nalézt.

Zápasy česko-slovenských týmů budeme nadále sledovat. Těšit se budete i z připravovaného komentáře, kterému bude vévodit váš oblíbený "cvakátor" Vojtěch "cRL" Švan a pokud si z rádia udělá čas, tak i "huba-plná-slov" Jiří "mullDie" Čipera.

Zdroj: ESL.eu
Štítky: bytches, ASUS.ladies, ESL