Přejít k hlavnímu obsahu

i39: Nasazení týmů

3. 4. 2010 | 13:12 i39: Nasazení týmů
Další jarní turnaj v rámci i-Series s pořadovým číslem 39 je tady. Mezi hlavními turnaji opět nechybí Team Fortress 2 a tentokrát s rekordní účastí. Udrží Team Dignitas svoji dosavadní offline neporazitelnost nebo se najde jejich přemožitel? Na poslední akci i-Series se TF2 poprvé představil mezi hlavními hrami. I přes skromnější účast TF2 týmů na i38 dali organizátoři této hře opět šanci a rozhodně se jim to vyplatilo. Tentokrát dorazil více než trojnásobek účastníků. Přes 120 fanoušků TF2 složilo dohromady 20 týmů, které se utkají o prizemony ve výši 1500 liber.
Výchozí obrázek

Další jarní turnaj v rámci i-Series s pořadovým číslem 39 je tady. Mezi hlavními turnaji opět nechybí Team Fortress 2 a tentokrát s rekordní účastí. Udrží Team Dignitas svoji dosavadní offline neporazitelnost nebo se najde jejich přemožitel?

Na poslední akci i-Series se TF2 poprvé představil mezi hlavními hrami. I přes skromnější účast TF2 týmů na i38 dali organizátoři této hře opět šanci a rozhodně se jim to vyplatilo. Tentokrát dorazil více než trojnásobek účastníků. Přes 120 fanoušků TF2 složilo dohromady 20 týmů, které se utkají o prizemony ve výši 1500 liber.

Mezi největší adepty na vítězství rozhodně patří hráči hájící barvy Dignitas, kteří se mohou chlubit svojí 100% úspěšností na offline akcích. Na přerušení jejich vítězné šňůry si určitě brousí zuby tým Power Gaming, který jede obhajovat prvenství z i38. I když se tehdy jednalo o jiný tým, současná sestava Power Gaming má rozhodně potenciál favorizované Dignitas hodně potrápit.

Týmy budou rozděleny do 4 skupin, z nichž nejlepší 2 postoupí do vyřazovací části. Skupiny zatím nebyly oznámeny, o jejich podobě může prozatím trochu napovědět nasazení 8 nejlepších týmů adminy.

 
1. {#Evropská unie} Team Dignitas (Agron, Ryb, Darn, Appe, Bybben, Rebeli)
2. {#Finsko} Power Gaming (Paavi, Hymzi, Hocz, Olliii, Vallone, Fluffy)
3. {#Nizozemsko} FakkelBrigade (Admirable, Looper, Exfane, Dr Leon, Arie, Fisshu)
4. {#Evropská unie} What Women Want (Dunc, Weqo, Evil, Ajones, Light, Perry, Predz)
5. {#Evropská unie} A Different Name For Every Game (Easy, Josh, Sfynx, Ben, Anderson, Marlow, Dave, Nvc)
6. {#Evropská unie} Empathy (Akill, Kaidus, Blind, Walker, MementoMori)
7. {#Velká británie} FragMasters (Nymthae, Doom's_Day, Firestorm, DeNeusbeer, Berto, Lead Face)
8. {#Velká británie} Gentlemen (Aveng, Numlocked, Crzy, Dny, Plumbed, SoniXzR)

Celý turnaj by měl odstartovat kolem čtvrté hodiny odpoledne. Vyřazovací část a samotné finále pak proběhne zítra.

Zdroj: Cadred
Štítky: i39