Přejít k hlavnímu obsahu

Konec eXtatus?

7. 4. 2010 | 22:58 Counter Strike 1.6
Česká organizace eXtatus už delší dobu trpí problémy se sestavou. Pětice hráčů, která se už tři měsíce v řadě objevuje v našem žebříčku nejlepších deseti týmů, prochází řádnou redukcí.
Výchozí obrázek

Česká organizace eXtatus už delší dobu trpí problémy se sestavou. Pětice hráčů, která se už tři měsíce v řadě objevuje v našem žebříčku nejlepších deseti týmů, prochází řádnou redukcí.

POPISEK OBRAZKU
EXTATUS - Berry a Logen v horní řadě,
najdou si nové spoluhráče?
Sekce, která impulsivně odešla z týmu SnoopyGaming na konci loňského roku, prožívala skvělé časy, na Mezihernových turnajích předváděla skvělé výkony a zúčastnila se i online turnajů na našem portálu. Avšak po nějaké době se vyskytly problémy, jak herní, tak i osobní, které pořádně zamíchali se sestavou.

Poté, co ohlásil comeback Tomáš "jAPKO!" Chyba, jenž dal dohromady kvalitní sekci v barvách Represents Gaming, se od sekce eXtatus pomalu a jistě odpojoval Martin "Trpaslik" Kindl, který s Chybou už v minulosti oblékal dres NecroRaisers. Nejen on nemohl vystát situaci, která v týmu právě panovala a za Martinem se chystá i další, nyní už bývalý hráč eXtatus, Jiří "LogeN" Vinš, který když má den, patří k nejlepším sniperům naší scény.

"Je smutné rozcházet se s lidmi, kteří vám přirostou k srdci, ale život jde dál. Bohužel je trapné se vymlouvat na špatné výsledky, když poslední aktivní hraní jsem zažil v tomto týmu tak před 6 měsíci v období WGT. Na nás je teď pokusit se o nemožné, nahradit tyto dva hráče někým z naší scény, což bude v této době velmi težké. Nabízí se i další možnost a to je definitivní konec," prozradil David "berry" Mestek klanovému webu.

Sestava eXtatus

{#Česká Republika} David "berry" Mestek
{#Česká Republika} Matěj "LaN" Kvasnička
{#Česká Republika} Petr "Petr.D" Danko

Jak to bude dál prozatím nikdo neví, vy si ale můžete být jisti, že pro vás budeme monitorovat všechny změny.

Zdroj: eXtatus