Přejít k hlavnímu obsahu

CHEAPTIMES střídají sestavu

10. 4. 2010 | 00:40 Counter Strike 1.6
Nedávní vítězové Dánského šampionátu, celek CHEAPTIMES, ve včerejších hodinách rázně pozměnil tři pětiny své úspěšné sestavy.
Výchozí obrázek

Nedávní vítězové Dánského šampionátu, celek CHEAPTIMES, ve včerejších hodinách rázně pozměnil tři pětiny své úspěšné sestavy.

ARCADION - V době, kdy vypomáhal mTw
Foto: HLTV.org
Během nedávných Copenhagen Games se vedle oficiálního turnaje hrál i závěrečný turnaj Dánského šampionátu. V něm se nakonec ve finále utkali favorizovaní Mortal Team Work a CHEAPTIMES, kterým velel Timm "ArcadioN" Henriksen. Ten dokázal sestavit tak kvalitní tým, že v onom finále porazil pozdější vítěze CPH Games Mortal Team Work. Avšak tohoto hráče zaujali jiní plejeři, kteří by mohli do budoucna být opravdovou konkurencí dosavadní dánské jedničky.

Z dosavadního kvinteta tedy odchází trojice Morten "suraNga" Jensen,  Søren "funatic" Nilsson a Martin "woodi" Holm. Jediný Christian "turkizh" Bindslev tak nakonec přežil změny, které se tohoto týmu dotkly.

Na jejich místa přichází opravdu zvučná jména. Jedno větší než to druhé, jsou to dva hráči Ab Ovo, Finn "karrigan" Andersen a stále oblíbenější awp hráč Nicolaj "Nuggi" Larsen, a nyní již ex-Roskilde Ravens člen Rasmus "FaagaN" Thomsen.

"S touhle sestavou jsme schopni dosáhnout lepších výsledků, než doposud. Hned čtyři hráči jsou součástí dánského ENC týmu. Cítím šanci, že máme na to být tím nejlepším týmem, jinak bych znovu ani nezačal hrát. Všichni jsme skvělé individuality a nějaký čas potrvá, než se naladíme na stejnou frekvenci," vyjádřil se Timm "ArcadioN" Henriksen portálu HLTV.org.

Sestava CHEAPTIMES

{#Dánsko} Timm "Arcadion" Henriksen
{#Dánsko} Christian "turkizh" Bindslev
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Dánsko} Nicolaj "Nuggi" Larsen
{#Dánsko} Rasmus "FaagaN" Thomsen

Prozatím CHEAPTIMES hledají organizaci, ve které by mohli odstartovat své působení na mezinárodní scéně. Jak to bude se slotem Ab Ovo v ESL Pro Series, kde stále figurují stále oba dva hráči, to prozatím jistě nevíme, ovšem vypadá to, že se k týmu připojí kapitán Timm "Arcadion Henriksen a hráči budou pod názvem Ab Ovo brázdit severskou EPS.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: mTw, Cheaptimes, Dánsko