Přejít k hlavnímu obsahu

** Mousesports vs. mTw živě

12. 4. 2010 | 22:30 StarCraft 2
O tom, že Starcraft 2 se na progamingovém poli usadila už ve své beta fázi, nemůže být absolutně žádných pochyb. Důkazem tomu je podpora velkých týmů jako fnatic, Meet Your Makers či SK Gaming. Ovšem za světovou špičkou nemusíme chodit zas tak daleko. Hned za našimi hranicemi se nachází dva velice kvalitní německé celky, které jsou připraveny změřit své síly ve vzájemném klání. Zápas Mousesports proti mTw začíná již v 17:00, takže neváhejte a určitě nalaďte jeden ze streamů. Těšit se můžeme postupně na těchto pět duelů:
Výchozí obrázek

O tom, že Starcraft 2 se na progamingovém poli usadila už ve své beta fázi, nemůže být absolutně žádných pochyb. Důkazem tomu je podpora velkých týmů jako fnatic, Meet Your Makers či SK Gaming. Ovšem za světovou špičkou nemusíme chodit zas tak daleko. Hned za našimi hranicemi se nachází dva velice kvalitní německé celky, které jsou připraveny změřit své síly ve vzájemném klání.

Zápas Mousesports proti mTw začíná již v 17:00, takže neváhejte a určitě nalaďte jeden ze streamů. Těšit se můžeme postupně na těchto pět duelů:

{#Německo} mousesports 3:4  {#Německo} mTw

  
 
Strelok 2:0 kAra 
 
MorroW 1:2 NightEnd 
 
GhosTa 1:2 InfernaL 
 
HasuObs 2:0 HoRRoR 

 Kolll 2:0 FallY

UPDATE: mouz po vedení 3:2 nezvládli dohrávku posledního plánovaného zápasu, a tak se za nerozhodného stavu šlo na ACE match, v němž proti sobě stanul ukrajinský reprezentant White-Ra proti jednomu z nejlepších hráčů sestavy mTw NightEndovi. Druhý jmenovaný borec zvítězil až překvapivě snadno 2:0 a dokonal obrat zápasu, v němž byli mouz jasným favoritem.

MaNa 0:2 Naruto
White-Ra 0:2 NightEnd

 

Stream: http://www.livestream.com/mtwlive

            http://www.own3d.tv/live/22

 

Štítky: starcraft II, mTw, Mouz