Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: Češky hrají dnes o postup s Británií

14. 4. 2010 | 02:30 Counter Strike 1.6
Česká dívčí reprezentace se již dnes 14.4.2010 pokusí o postup do hlavní fáze ENC female 2010.Právě tento den se odehraje klání druhého kvalifikačního kola mezi Českou republikou a Velkou Británií, které rozhodne, zda uvidíme naše reprezentantky ve skupinách mezi dvanácti nejlepšími státy.Oba týmy vstoupí do zápasu určitě s velkou touhou vyhrát, slečny se dozajista budou snažit co nejlépe reprezentovat svou vlast, takže můžeme očekávat zajímavý souboj plný napětí.
Výchozí obrázek

Česká dívčí reprezentace se již dnes 14.4.2010 pokusí o postup do hlavní fáze ENC female 2010.

Právě tento den se odehraje klání druhého kvalifikačního kola mezi Českou republikou a Velkou Británií, které rozhodne, zda uvidíme naše reprezentantky ve skupinách mezi dvanácti nejlepšími státy.

Oba týmy vstoupí do zápasu určitě s velkou touhou vyhrát, slečny se dozajista budou snažit co nejlépe reprezentovat svou vlast, takže můžeme očekávat zajímavý souboj plný napětí.

{#Česká Republika} Česká Republika vs Velká Británie {#Velká británie}
14.4.2010 20:00
BO3
HLTV: hltv4.verygames.net:27100
Česko: jance., Lara, Maiuska, Nikooolkka_, Seriuska
Británie: KiTTy-KaT, Natal1e, Sophiaaa, dreaM, princess

K historicky prvnímu reprezentačnímu zápasu našich slečen se vyjádřila hráčka s nickem Maiuska. Prostě:

Maiuska

"Doufám, že náš první zápas proti Velké Británie skončí v náš prospěch, ale jelikož jsme s žádnou z dívek z toho teamu nehrály, nevíme, jak jsou na tom po skillové stránce. Určitě nesmíme soupeřky podcenit, už jen z toho důvodu, že je neznáme. Nechtěly bychom na to doplatit, takže půjdeme do zápasu s plným nasazením a budeme se je snažit k ničemu nepustit. Přípravy na zápas jsou v plném běhu, tak snad zúročíme to, co jsme tomu věnovaly a ukážeme, že i tady u nás se umí střílet ! Budeme rády, když nám příjdete fandit na HLTV, snad vše dobře dopadne."

Nikol "Maiuska" Janečková

Český tým byl nedávno nucen vyřadit z týmu hned dvě reprezentankty, byly jimi Hana "Hannah" Slabá a Nikola "fazOlka" Hrachová, jelikož podle pravidel nesmí hrát nikdo mladší 16ti let. Přes všechny překážky slečny docela potrénovaly, tak doufejme, že si český celek odnese svůj první úspěch v ENC female. Držme dívkám palce a podpořme je na hltv v hojném počtu.

Zdroj: ESL.eu
Štítky: ENC CZ female