Přejít k hlavnímu obsahu

Impex Gaming hlásí návrat

15. 4. 2010 | 20:34 Counter Strike 1.6
Další český celek se snaží vymanit z propadlišť dějin a hlásí neuvěřitelný návrat na česko-slovenskou scénu. Impex-Gaming se vrací a spolu s ním i dvě kvalitní CS 1.6 sekce.
Výchozí obrázek

Další český celek se snaží vymanit z propadlišť dějin a hlásí neuvěřitelný návrat na česko-slovenskou scénu. Impex-Gaming se vrací a spolu s ním i dvě kvalitní CS 1.6 sekce.

Klan Impex si většina z vás jistě spojuje se jménem jednoho z úspěšných klanů, který dokázal vytrvat dlouhou dobu v popředí česko-slovenské scény. Tým se mohl pyšnit mnoha hráči, kteří, ať už v tu dobu, nebo později, reprezentovali české, resp. slovenské, barvy. Impex se ale vždy snažil soustředit na sílu své CS 1.6 sekce a poté, co hlavní manažer a vlastník Jaroslav "Kubri" Kubrichta přivedl do týmu sestavu, která si říkala Cest La Vie, jméno Impexu ještě více nabylo na váze.

Nýnější Impex-Gaming vzniká opět pod vedením výše zmíněného manažera, který byl ještě nedávno spojován s multigamingovou organizací RisenTalent. Onen představitel se rozhodl uvést mezi živé svou "chloubu", se kterou by dokázal konkurovat nejlepším týmům.

"Ale už je to pryč a jedna ÉRA skončila, začne opět nová a já doufám, že kvalitní jako byla tato. Impex gaming byl vždy o výdrži a kvalitním zázemí, jestli to splníme i při této dlouhé cestě, to ukáže až čas," řekl Jaroslav "Kubri" Kubrichta na týmovém webu.

Dvě sekce, jedna Česká a druhá Slovenská. V obou dvou naleznete jména, která se na naší scéně pohybují už delší dobu, ovšem neměla prozatím to štěstí zakotvit u kvalitního týmu. Blýská se hráčům na lepší časy?

Kapitán české sekce, Marek "fugas" Bárta, příchod do Impexu okomentoval takto, "Rozhodli jsme se vstoupit pod Impex, protože má dobré jméno a především proto, že splnili všechny naše požadavky, které jsme u týmu Legalize nedostali, to se pak odráželo i od našich výsledků. Pod Impexem hrála spousta známých jmen české scény, jako například reprezentanti FIFA nebo CoD4 a také má velmi bohatou minulost a my jsme velice potěšeni,  že můžeme reprezentovat pomyslnou vlajku IMPEX GAMING."

Slovenská sekce je tvořená ze tří známých hráčů, kteří prošli takovými týmy jako jsou crew.sk, fofos gaming nebo Confis. Slovenský "oponent" se vyjádřil v podobném duchu. "Sme veľmi radi, že sa nám po pomerne krátkom časovom období podarilo nájsť podporu u organizácie ako Impex-gaming. Vedenie na nás spravilo vynikajúci dojem a dúfam že sa im za poskytnutú možnosť odvďačíme zodpovedajúcimi výkonmi, ktoré budú základom pre našu ďaľšiu spoluprácu. Tímto sa chcem poďakovať Kubrimu za poskytnutú príležitosť a teším sa na našu vzájomnú spoluprácu," vyjádřil se kapitán slovenské sekce Matej "Akynos" Današ.

Impex-Gaming Primera

{#Slovenská Republika} Matej "Akynos" Danáš
{#Slovenská Republika} Jozef "cHeatoN" Rosenberg
{#Slovenská Republika} Michal "dezik" Hyross
{#Slovenská Republika} Martin "emko" Gubčo
{#Slovenská Republika} Adrián "Dimi" Chupáč

Impex-Gaming Akademie

{#Česká Republika} Marek "fugas" Bárta
{#Česká Republika} Martin "jekyl" Hrobař
{#Česká Republika} David "anime" Polášek
{#Česká Republika} Marek "vhcl" Luska
{#Česká Republika} Lukáš "anti" Striz

Dle klanového webu se v blízké době bude konat menší showmatch mezi těmito sekcemi. Koho vy tipujete na vítěze?