Přejít k hlavnímu obsahu

H2k Gaming jsou šampiony Švédska

19. 4. 2010 | 03:39 Counter Strike 1.6
Celek H2k Gaming se stal vítězem Švédského šampionátu, který hostil po minulé dva dny Stockholm.Vítězové - tým H2k Gaming
Výchozí obrázek

Celek H2k Gaming se stal vítězem Švédského šampionátu, který hostil po minulé dva dny Stockholm.


Vítězové - tým H2k Gaming

Švédský šampionát zajistil vítězi místo na blížícím se ESWC a protože se na turnaj nechystal ani jeden ze špičkových týmů (fnatic a SK Gaming) vítězem se mohl stát někdo z přední trojice Meet Your Makers, H2k Gaming nebo Playzone.se. Turnajem dobře procházel i tým Limbokungungen, který už v základní skupině potrápil nejeden přední celek.

H2k Gaming si museli ve čtvrtfinále poradit s Meet Your Makers, kteří posilněni o Freje "kHRYSTAL" Sjöströma mysleli jen na metu nejvyšší. Ti však po tří mapové bitvě podlehli a na bývalou sestavu klanu Begrip čekali hráči Playzone.

Mapa de_train hostila řádné drama, z obou stran krásné fragy a plno skvělých akcí, štěstí se nakonec přiklonilo k celku H2k Gaming, kteří vyhráli těsně 16-14.

Na další mapě, de_nuke, se do hry vrátili jednoznačnou výhrou skvěle hrající Playzone. Po jednoznačné výhře v první půli stačilo jen pár bodů k získání posledního důležitého bodu, 16-2 pro Playzone. Nakonec tedy opět musela rozhodnout třetí mapa, kterou byla de_inferno. Na něm ovšem opět začali vládnout H2k Gaming a po vítězství 16-9 mohli nad své hlavy zvednout trofeje pro vítěze Švédského šampionátu.

Třetí místo nakonec obsadil tým Meet Your Makers, kteří porazili Limbokungen poměrem 2-0 na mapy.

Švédský šampionát konečné pořadí

1. místo H2k Gaming 1.850€
2. místo Playzone.se 825€
3. místo Meet Your Makers 410€
4. místo Limbokungen

H2k Gaming si tak vybojovali místo na nadcházejícím ESWC, kde po boku fnatic a SK Gaming budou reprezentovat zem "Tří korunek". Galerie z prvního a druhého dne jsou k vidění na stránkách Fragbite.se (Pro ne-švédské čtenáře - Bilder - Bilder Dag 1/2).