Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus nabírají staronovou sekci

20. 4. 2010 | 00:40 Counter Strike 1.6
Český přední celek eXtatus si v poslední době prošel menším peklem, když se tým okolo Davida "berry" Mesteka otřásl v úplných základech. Po čase se ovšem všichni radují, neboť se podařilo dát do kupy "novou" silnou pětku.eXtatus - Ještě v barvách SnoopyGame, hekor uprostřed v bílé mikině
Výchozí obrázek

Český přední celek eXtatus si v poslední době prošel menším peklem, když se tým okolo Davida "berry" Mesteka otřásl v úplných základech. Po čase se ovšem všichni radují, neboť se podařilo dát do kupy "novou" silnou pětku.


eXtatus - Ještě v barvách SnoopyGame, hekor uprostřed v bílé mikině

Začátkem dubna (čtěte Konec eXtatus?) se v týmu eXtatus začalo vše hýbat a podivně míchat. Dosavadní kapitán, David "berry" Mestek, pomalu a jistě ztrácel půdu pod nohama, neboť se mu z týmu spakovala dvojice Trpaslik-LogeN. Ti odešli do konkurenčních Represents, kde se o obnovu zašlé slávy snažil Tomáš "jAPKO" Chyba.

Manažeři klanu tak měli pouze dvě volby, buďto dát šanci novému squadu, nebo počkat co se bude dít. I přesto, že se jméno eXtatus začalo více skloňovat s čím dál tim lepším a známějším týmem Anonymní Alkoholici, majitel Jan "Barny" Barnet dal šanci starým eXtatus.

K týmu se nakonec připojil jeho dlouhodobý "týmový duch" Daniel "hekor" Jinek, který tým doprovází už od dob SnoopyGame a můžete ho vidět na většině LAN akcí, které se tato pětice zúčastní. Jeden z bývalých hráčů dokonce o tomto hráči řekl, "Ten ti nastaví cokoli, kdykoli a na čemkoli."

Koho vzít ale jako pátého? Tým v kvalifikaci do Wigless Regional League využil Petra "petras" Funka, který i přes skvělý výkon nepomohl tomuto klanu postoupit do hlavní fáze tohoto online turnaje. Do týmu se ovšem vrací Jiří "LogeN" Vinš, který si uvědomil, že z nově sestaveného týmu asi nic do budoucna nevzejde.

Sestava eXtatus

{#Česká Republika} David "berry" Mestek
{#Česká Republika} Matěj "LaN" Kvasnička
{#Česká Republika} Jiří "LogeN" Vinš
{#Česká Republika} Daniel "hekor" Jinek
{#Česká Republika} Petr "Petr.D" Danko

Extatus se do budoucna chystá na mnoho místních LAN turnajů a zúčastnit se co nejvíce online turnajů pod záštitou WESgg.com. Za portál PLAYzone jim přejeme hodně štěstí.

Zdroj: eXtatus