Přejít k hlavnímu obsahu

JZD BATTLE LAN #1

21. 4. 2010 | 19:49 Counter Strike 1.6
21. dubna - Zdravím všechny příznivce počítačové FPS hry COUNTER-STRIKE 1.6. Na naší skromné scéně se moc LAN turnajů neurodí, proto jsme rádi, že se alespoň někdo snaží a dokáže něco uspořádat.
Výchozí obrázek

21. dubna - Zdravím všechny příznivce počítačové FPS hry COUNTER-STRIKE 1.6. Na naší skromné scéně se moc LAN turnajů neurodí, proto jsme rádi, že se alespoň někdo snaží a dokáže něco uspořádat.

*UPDATE 21. dubna, 19:50 - Přinášíme malou změnu ohledně JZD BATTLE LAN #1. Změna se týká data, kdy se měla JZD BATTLE LAN konat. Z důvodu, že 30.4. – 2.5.2010 se koná ve Starém městě všem dobře známá akce pod názvem LanCraft, jsme byli nuceni termín změnit. A to na 21.5. – 23.5.2010. Tento datum už je konečný! A proč zrovna ten ? Odpověď je jednoduchá. Sál ve Vroutku, kde se akce koná, je už na ostatní termíny plně obsazen. Takže se na vás těšíme 21.5.2010 v 16:00 ve Vroutku.
Organizační tým

Můžete se těšit na pivečko, občerstvení, projekci, diplomy, poháry, věcné ceny a samozřejmě parádní atmosféru. Co že se zde bude hrát? Hlavní turnaj se bude odehravávat samozřejmě ve hře Counter Strike 1.6. Kapacita omezena na 80 účastníků. Při větší účasti je možné navýšit kapacitu. Zajištěny jsou umývárny a wc, obědy v místní restauraci vzdálenost cca 300metru od herního sálu.

Info:

- BYOC
- 80 hráču
- Poháry
- Ceny
- Občerstvení
- Projekce
- Sleep area zajištěna (spacáky s sebou)

Hry : Hlavní turnaj CS 1.6 + libovolná výplň meziherního času

Datum konání : 21.5. – 23.5.2010 (předpokladané příjezdy 16:00)

Startovné : 500 Kč / team (dle počtu teamu, peníze přijdou na pronájem sálů + částečné pokrytí věcných cen, nic nejde do vlastní kapsy)

Lokalita : Vroutek (centrum vesnice - Kulturní dům) ~Ústecký kraj~

UPOZORNĚNÍ : Jako organizátoři jsme všichni pro hru FAIR PLAY. Proto upozorňujeme, že nestrpíme žádné externí programy nebo scripty, které všelijak zvýhodňují jedince nad ostatními hráči. Dále nestrpíme nervově "labilní " jedince apod. individua, která neumí prohrávat a v zápalu vzteku jsou schopni fyzicky nebo psychicky napadat ostatní hráče. Proto, prosím, nechte si takovéto agresory doma. Za každého svého hráče ručí CL teamu. Pokud by naskytly problémy, nebudeme ani chvíli váhat a vyřadíme celý tým z turnaje a poprosíme o opuštění herního sálu ...

!!! DŮLEŽITÁ INFORMACE K REGISTRACÍM !!!

Registrování může provádět každý hráč. Je důležité, aby hráči jednoho daného teamu uvedli při registraci STEJNÝ název teamu. Děkuji

#Více info na icq# 258434473 ( registrace teamu )
Dmitrij 'netbus' Spenik
Štítky: lan, České teamy