Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Cup Female s novým datem

22. 4. 2010 | 04:53 Counter Strike 1.6
Erupce islandské sopky Eyjafjallajökull způsobila odložení dívčího Arbalet cupu, jelikož její popel a dým, jak už sme vás informovali,omezil leteckou dopravu po celé severní Evropě.
Výchozí obrázek

Erupce islandské sopky Eyjafjallajökull způsobila odložení dívčího Arbalet cupu, jelikož její popel a dým, jak už sme vás informovali,omezil leteckou dopravu po celé severní Evropě.

mračna dýmu a zrušené lety


Některé týmy však již byly na místě konání a tak se organizátoři rozhodli pro uspořádání CIS cupu s celkovou výhrou 5250$, kterého se účastnilo osm týmů rozdělených do dvou skupin.

Konkrétně to byly čtyři ruské týmy mousesports, EYESports, RoX.KIS a inGame, ukrajinské FCUK a csc.Arena, běloruské SnG a celek z Kazachstánu Sky. První čtyři týmy si odnesly finanční obnos a postup na Arbalet female cup, přesunutý na 1.-2. května.

vítězky CIF qualifier mousesports

Finále narychlo uspořádaného turnaje se odehrálo mezi slečnami z mousesports a jejich krajankami, reprezentující tým EYESports. Zápas o první místo byl určitě zajímavý pro oko diváka, jelikož odhodlané dívky z EYE dotáhly skóre z 6:9 na remízu a následovalo tak prodloužení. V "nastaveném čase" zvládly hru lépe mousesports, které nedaly svým soupeřkám už žadnou šanci a stávají se tak vítězkami CIS turnaje.

{#Ruská federace} mousesports vs EYESports {#Ruská federace}
de_inferno [19:16]

konečné pořadí CIS qualifier:

1. místo mousesports - $2,000
2. místo EYESports – $1,500
3. místo RoX.KIS - $1,000
4. místo inGame - $750

Arbalet female cupu se slečny dočkají již zmiňovaného 1. května, kde dvanáct týmů bude rozlosováno do dvou skupin, z kterých postoupí pouze vítěz přímo do play-off a druhé místo s třetím bude bojovat o slot v závěrečné fázi. Systém play-off byl určen na tzv. SE BO3, což znamená 2 mapy, případně třetí rozhodující, bez možnosti looser bracket.

Doufejme, že nyní vyjde vše podle plánu a nic už nezkomplikuje tento turnaj, který bude určitě zajímavý, už jen díky lakavým cenám nebo účasti elity dívčí cs scény, mezi které patří např. fnaticMSI, SK-Gaming, unFinished, mousesports nebo německé týmy TBH a Frankfurt 69ers. HLTV.org slibovalo svou účast v Kyjevě a aktuální informace z průběhu turnaje, tak snad nám zajistí i možnost sledovat slečny pomocí "hltývka" a nenechají nám uniknout zážitek z dívčích zápasů.