Přejít k hlavnímu obsahu

Battlezone nyní se 44 špičkovými PC

3. 5. 2010 | 16:32 Všechny hry
 
Výchozí obrázek

 

BattleZone
Foto: Battlezone.cz

Tisková zpráva - Praha, 3. května 2010 - Nejznámější tuzemská počítačová herna Battlezone zrealizovala počátkem května minoritní, avšak především pro soutěžní hráče velmi důležitý upgrade počítačového vybavení. Ve spolupráci se společnostmi Asus a Intel získala dalších šest špičkových sestav a rozšířila tím počet velmi výkonných počítačů, osazených čtyřjádrovými procesory Intel, na čtyřicet čtyři. Toto zlepšení nyní garantuje srovnatelné podmínky soutěžního hraní pro osm současně hrajících pětičlenných týmů.

Přestože se počet pouhých šesti počítačů může zdát v našem celkovém množství 50 herních stanic málo, má pro soutěžní hráče tento upgrade zásadní charakter,“ říká k inovaci Václav Kotyk, jednatel herny Battlezone, a upřesňuje: „Zajišťuje totiž srovnatelné soutěžní podmínky hned pro osm zároveň hrajících pětičlenných týmů a fakticky tak o 25% navyšuje turnajovou kapacitu herny.

Nové počítačové sestavy splňují nejnáročnější podmínky jak z hlediska výkonu, tak i spolehlivosti, spotřeby a taktéž designu. V testech 3DMark 2006 a 3DMark Vantage dosahují hodnot 14.238, resp. 6.890 bodů a své pět let staré předchůdce překonávají více než trojnásobně.

Konfigurace

  • CPU  Intel Core 2 Quad Q9550
  • M/B  Intel Topsfield DP43TF
  • Videokarta ASUS VGA nVidia 9800GTX+ DK
  • RAM  DDR2 4096MB
  • HDD  640GB (GREEN series)

Sestava je doplněna osvědčenými 19" monitory ASUS LCD VB191T. O montáž sestav značky Barbone se postarala česká společnost T.S. Bohemia.

Nové herní  sestavy jsou umístěny převážně do tzv. VIP místnosti, kde nahradily původní, již pět let staré vybavení.  Úpravy se však dočkalo i samotné rozmístění stanic v herně. „Počítače byly nově uspořádány tak, aby došlo k maximálnímu turnajovému využití všech výkonných sestav a zároveň se zlepšil komfort hráčů,“ říká Václav Kotyk.

Štítky: Battlezone