Přejít k hlavnímu obsahu

DEFEATERS končí, co bude dál?

6. 5. 2010 | 23:15 Counter Strike 1.6
Další rána pro českou scénu. Jeden z nejlepších a předních týmů naší maličké komunity, tým DEFEATERS se rozpadá. Tým se rozchází po domluvě všech hráčů.Velký a očekávaný návrat týmu okolo Milana "Monty" Stanislava nabral skvělého směru a když v únoru letošního roku našel tento squad konečně kvalitní zázemí, očekávala se velká konkurence s rivaly z týmů eSuba a NecroRaisers.
Výchozí obrázek

Další rána pro českou scénu. Jeden z nejlepších a předních týmů naší maličké komunity, tým DEFEATERS se rozpadá. Tým se rozchází po domluvě všech hráčů.

Velký a očekávaný návrat týmu okolo Milana "Monty" Stanislava nabral skvělého směru a když v únoru letošního roku našel tento squad konečně kvalitní zázemí, očekávala se velká konkurence s rivaly z týmů eSuba a NecroRaisers.

Po skvělých výsledcích na Mezihernových turnajích a po následných výborných umístěních v našem pravidelném žebříčku, šokovala všechny zpráva, že právě kapitán tohoto celku končí. Na posledním turnaji ani hráči neodcestovali v plné síle a zbytek (Fantomas, small, D^emo) pod tagem PIVAŘI uhráli krásné čtvrté místo.

Dnes jsem ovšem přejal zprávu od Davida "gcko" Hály, který mi potvrdil ukončení spolupráce mezi hráči a týmem DEFEATERS. Dle jeho slov se Milan Stanislav rozhodl nadobro ukončit svou herní kariéru a on sám se chce věnovat škole, neboť ho brzy čeká maturita. Lumír "D^emo" Skotnica nadále neví, jestli bude pokračovat a o dvojici Fantomas-small nemáme mnoho informací, ale druhý jmenovaný naposledy hrál s týmem NecroRaisers ve třetí kvalifikaci World Electronic Master a je tedy možné, že nahradí vyřazeného Martina "zigurat" Slance. To už jsou pouze dohady a uvidíme, co přinesou příští dny.

Ex-DEFEATERS

{#Česká Republika} David "gcko" Hála
{#Česká Republika} Milan "Monty" Stanislav
{#Česká Republika} Lumír "D^emo" Skotnica
{#Česká Republika} Tomáš "small" Bortel
{#Česká Republika} Roman "fantomas" Bobik