Přejít k hlavnímu obsahu

WCG kvalifikace pro StarCraft: Brood War

Stejně jako každý rok, i letos se budou moci fanoušci a hráči hry StarCraft: Brood War zúčastnit WCG kvalifikace.Na začátek je důležité zdělit, že v tuto chvíli vítěz nemá jistou účast na světovém WCG finále. Stále však probíhá jednání se sponzory a pokud vše vyjde, tak stejně jako ve hrách Fifa a Trackmania, i StarCraft se dočká svého národního zastoupení.Hráči mají však vždy možnost hrazení účastni z vlastních nákladů, jak jsme viděli v loňském roce u Crowa.
Výchozí obrázek

Stejně jako každý rok, i letos se budou moci fanoušci a hráči hry StarCraft: Brood War zúčastnit WCG kvalifikace.

Na začátek je důležité zdělit, že v tuto chvíli vítěz nemá jistou účast na světovém WCG finále. Stále však probíhá jednání se sponzory a pokud vše vyjde, tak stejně jako ve hrách Fifa a Trackmania, i StarCraft se dočká svého národního zastoupení.
Hráči mají však vždy možnost hrazení účastni z vlastních nákladů, jak jsme viděli v loňském roce u {#Česká Republika} Crowa.

Teď však již k samotné kvalifikaci. Ta je rozdělena do online a offline části. V online nás čekají 2 kvalifikační turnaje, z nichž vždy 4 nejlepší hráči postoupí do offline finále.
Offline finále se uskuteční buď v Pražské herně PGCC Nový Smíchov, nebo v Brněnské herně PGCC Velký Špalíček.

Termíny online turnajů budou oznámeny v následujícím týdnu a jsou jako vždy otevřeny pro České i Slovenské hráče.

Podle všeho se jedná o poslední WCG pro StarCraft: Brood War. Příští rok již bude ve znamení již teď nejhranější strategie světa - StarCraftu II. Pojďme tedy naposledy vzdát holt této nesmrtelné strategii, u které jsme strávili tolik let našeho života.

Štítky: wcg