Přejít k hlavnímu obsahu

Nexiz jako trvalá posila Roskilde Ravens

11. 5. 2010 | 16:37 Counter Strike 1.6
Přední dánský celek Roskilde Ravens si definitivně plácl s Marcem "nexiz" Woolrych-em, který doposud v týmu hrával jen jako náhradník.Jistě si pamatujete, když se Ravens rozešli s Christian "turkizh" Bindslev-em, tým pak nějakou dobu byl bez pátého pilíře, který by klan nadále podpíral. Chvilku s týmem trénoval a hrál Rasmus "FaagaN" Møller, který ovšem odešel do konkurenčních CheapTimes!.
Výchozí obrázek

Přední dánský celek Roskilde Ravens si definitivně plácl s Marcem "nexiz" Woolrych-em, který doposud v týmu hrával jen jako náhradník.

Jistě si pamatujete, když se Ravens rozešli s Christian "turkizh" Bindslev-em, tým pak nějakou dobu byl bez pátého pilíře, který by klan nadále podpíral. Chvilku s týmem trénoval a hrál Rasmus "FaagaN" Møller, který ovšem odešel do konkurenčních CheapTimes!.

Po rozpadu Ab Ovo se Ravens narychlo rozhodli přibrat právě nexize do pod svá křídla, ovšem né jako trvalou součást týmu. Marc se ale osvědčil a Roskilde Ravens hráči nabídli smlouvu, na kterou hráč bývalých DS Rack jednoznačně kývnul.

Po delší době se navíc Marc opět setkává s Michaelem "Friis" Jørgensenem, se kterým před dvěma lety oblékali právě dresy klanu DS Rack.

Sestava Roskilde Ravens

{#Dánsko} Bajlit "zE-" Lal
{#Dánsko} Danny "BERRY" Krüger
{#Dánsko} Marc "nexiz" Woolrych
{#Dánsko} Marco "Snappi" Pfeiffer
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensenem

Zdroj: HLTV.org