Přejít k hlavnímu obsahu

Grunex.Ladies končí, eSubytchky na obzoru

15. 5. 2010 | 00:12 Counter Strike 1.6
Jako blesk z čistého nebe přišla tato zpráva, v komunitě oblíbené Grunex.Ladies končí po odchodu trojice hráček.Začátkem března se vedení portálu Grunex.com snažilo vylepšit si svou reputaci angažováním dívčího týmu, který do té doby hrával pod záštitou klanu Virtual World. Společně se dívky ukázaly i na dubnovém mezihernovém turnaji, kde se jim bohužel nepodařilo postoupit ze skupiny. I přes skvělé podmínky, které jim prý manažeři portálu nabídli, se dívky rozpadají a zanechávají za sebou pouhou vzpomínku v běhu dějin.
Výchozí obrázek

Jako blesk z čistého nebe přišla tato zpráva, v komunitě oblíbené Grunex.Ladies končí po odchodu trojice hráček.

Začátkem března se vedení portálu Grunex.com snažilo vylepšit si svou reputaci angažováním dívčího týmu, který do té doby hrával pod záštitou klanu Virtual World. Společně se dívky ukázaly i na dubnovém mezihernovém turnaji, kde se jim bohužel nepodařilo postoupit ze skupiny. I přes skvělé podmínky, které jim prý manažeři portálu nabídli, se dívky rozpadají a zanechávají za sebou pouhou vzpomínku v běhu dějin.

Grunex Ladies na MH
Grunex.ladies - NIkkuska, Nikooolkka_, Barciska,
D4NK44, Dominica, zanEtka
Konec Grunexu, začátek eSubytchek?

Dívky pod tagem Grunex.Ladies společně vyrazily na dubnový MZH turnaj, kde se i přes skvělý výkon pořádně neprosadily. Po dobu působení u portálu zároveň hráčky trénovaly pod vedením Jany "jance" Kozákové, která část dívek vytáhla do ESL Female League, ovšem byl to první hřebíček do růžové rakve?

Po MZH turnaji tým opustila slovenská hráčka Danka "D4NK44" Nagyová a v jejích šlépějích pokračovalo duo Barbora "Barciska" Dolejšová a Dominika "Dominica" Luzarová. Obě oznámily, že přechází do nově vznikajích eSuba.bytches, které vede výše zmíněná Jana "jance" Kozáková.

Vedoucí celku, David Chmelenský, se k této situaci vyjádřil jasně, "Vzniklá situace nás velice zaskočila. Týmu dívek jsme věnovali spoustu pozornosti, času a prostředků, kterých by se jim v jiném týmu rozhodně nedostalo a myslím, že i v žádné brzké době nedostane. Takto brzký konec tohoto nadějného týmu jsme rozhodně nečekali."

Stále ale visí otázka nad tím, co se stane se zbylou trojicí. Zůstane trio dívek pospolu nebo se jedna z nich vydá na stranu eSuby a sestava, kterou jsme znali z dob Grunex.Ladies jen vymění kabát?

Sestava ex-Grunex.Ladies

{#Česká Republika} Nikola "Nikooolkka_" Horová
{#Česká Republika} Barbora "Barciska" Dolejšová
{#Česká Republika} Žaneta "zanEtka" Borkovcová
{#Česká Republika} Michaela "NIkkuska" Havlíčková
{#Česká Republika} Dominika "Dominica" Luzarová
{#Slovenská Republika} Danka "D4NK44" Nagyová

Zdroj: Grunex
Štítky: Grunex, eSuba