Přejít k hlavnímu obsahu

TV Czech Quake Live - Hail 2 The King

10. 5. 2010 | 11:36 Všechny hry
mIRC: #QL.cz Vrabčák QCZ Tube
Výchozí obrázek
mIRC: #QL.czVrabčákQCZ TubeQuake Bookwww.Quake.cz
Czech Quake > LIVE @ PlayZONE TV < Hail 2 The King
OwnedBASEGuideQuake Liveid Software

V pondělí 10.května od 18:00 nás čeká druhý díl pořadu Czech Quake Live. Tentokráte se zaměříme na aviváž (pořad bude vymazlenější) a pokusíme se srovnat lehce nahnuté misky vah a vybalancovat tuto živ(eln)ou show na PLAYzoneTV

Hostem pořadu je tentokráte přední hráč Call of Duty 4, {#Česká Republika} Petr "King" Elbogen, který po značně vydařeném angažmá u {#Česká Republika} eSuby úřadoval na velkých evropských turnajích v barvách {#Velká británie} Power Gaming. Podíváme se na začátky kariéry a zákulisí velkých akcí. Zajímat se budeme též o Kingův pohled na Quake Live a současné herní působení.

Dotazy pro hosta můžete zasílat na náš servisní email czechquake-[at]-gmail-[dot]-com s poněkud výstižným nadpisem: HOST DO DOMU, RAKETU DO RUKY, RAčko NA SEBE

V MapGuide si přiblížíme mapu Furious Heights, kterou jsme lehce načali v minulém díle komentovaného zápasu mrzi Petrem "myN" Nohelem a Milošem "Zubb" Zubalem.

Představíme si filmek v soutěži Movie Roku a show proložíme sestřihy z rubriky Frag Týdne. Pouze vy rozhodnete, který byl nejlepší. Díky pečlivosti Barunky, se podíváme i na nezodpovězené dotazy diváků z úvodního dílu pořadu a nováčkům zodpovíme další otázky, které by je při hraní Quake Live mohli trápit. V neposlední řadě vyhlásíme výsledky soutěží z prvního dílu, kterých jsme vyplácali celý QUAD.

Soutěž 1: Jakou mapu hraje Orbb v banneru této novinky? - Prázdninový Balíček ICY BOX

- Odpovědi na Soutěž 1 zasílejte na email czechquake-[at]-gmail-[dot]-com s nadpisem Soutěž ICY BOX. Do textu napište odpověd a podepište se celým jménem.

Soutěž 2: Jak se jmenují moderátoři pořadu? - Reportérská sada Evercool

Soutěž 3: Na jaké stránce je centrála české Quake scény? - Prázdninový Balíček ICY BOX
- Odpovědi na Soutěž 2 a Soutěž 3 uvádějte jako komentář k této novince.

Soutěž 4: Kde se v pořadu stala chyba?  - Plná Palba
- Nápověda: V rubrice Map Guide jsme představili hřiště s přiléhavým názvem House of Decay. Právě zde došlo k chybě, o které jste se mohli přesvědčit na vlastní oči.

Odpověď zasílejte na email czechquake-[at]-gmail-[tecka]-com s titulkem: hoUSe oF d3C4Y

DEADLINE pro zasílání vašich odpovědí do všech
výše uvedených soutěží je 9.května 20:00.

 
{#Bělorusko} Alexey "Cypher" Yanusheuski

Czech Quake > Quake zEro , Hail 2 The King