Přejít k hlavnímu obsahu

FROZENRIDERS střídají hráče

24. 5. 2010 | 04:15 Counter Strike 1.6
Přední český celek FROZENRIDERS se i přes úspěchy na posledních dvou Mezihernových turnajích rozhodl pozměnit část svého kádru. Z inaktivity se vrací David "gcko" Hála.tWEETY a Marthyy - Dvojice hráčů týmu FROZENRIDERS
Výchozí obrázek

Přední český celek FROZENRIDERS se i přes úspěchy na posledních dvou Mezihernových turnajích rozhodl pozměnit část svého kádru. Z inaktivity se vrací David "gcko" Hála.


tWEETY a Marthyy - Dvojice hráčů týmu FROZENRIDERS

Jak jistě víte, tým FROZENRIDERS se za posledních pár měsíců vyšvihl na přední příčky česko-slovenského žebříčku counter strike 1.6 týmů. Kluci poctivě trénovali, hráli online turnaje a pravidelně se zúčastňovali LAN turnajů po celé České Republice.

Klukům se to vyplatilo a i přes menší problémy v prvopočátcích s Václavem "rpg" Vlachem, se mohl tým v dubnu poprvé radovat z titulu vítězů Mezihernového turnaje. V květnu kluci došli opět do finále, avšak v zápase s eSubou prohráli dvě mapy a skončili tak nakonec na krásném druhém místě.

FROZENRIDERS se ale rozhodli vyměnit jednoho ze svých stávajících hráčů, více se k tomu vyjádřil člen týmu Radek "raf" Šeda "V poslední době se nám nahromadily těžké zápasy a v nich se ukáže kromě sehranosti a skillu, také psychická připravenost týmu. Bohužel i přes to, že je Marthy v týmu nejstarší a hraje CS 1.6 nejdelší dobu patří mezi typ lidí, kteří když se dostanou pod zvýšený tlak, tak začínají zmatkovat. Proto jsme se rozhodli vzít Davida "gcka" Hálu, který je ze stejného města jako celá sekce CS 1.6 (kromě zERGa) a všichni se s ním známe osobně více jak 5 let. Od gcka očekáváme hlavně přínos zkušeností a určité vylepšení herní pohody v týmu. Marthy se tedy přesouvá na pozici šestého hráče a bude to naše eso v rukávu:) hlavně pro hraní online lig. Doufám, že tato změna týmu to prospěje a Martymu přinese více času na jeho oblíbený POKR."

Sestava FROZENRIDERS

{#Česká Republika} Radek "raf" Šeda
{#Česká Republika} Michal "aOBEK" Šeda
{#Česká Republika} Kamil "zERG" Hanák
{#Česká Republika} Karel "tWEETY" Fiala
{#Česká Republika} David "gcko" Hála
{#Česká Republika} Martin "Marthyy" Soukup