Přejít k hlavnímu obsahu

BARBARR a moddii do MYM? Rozpad H2k?

27. 5. 2010 | 01:14 Counter Strike 1.6
V severském Švédsku se nejspší schyluje k velkým změnám. Dva giganti švédské scény, týmy Meet Your Makers a H2k Gaming čeká velká změna, která bude mít možná i dopad na většinu švédské scény.Dle bulvárního švédského portálu rakaka.se, které se podařilo získat screeny z anticheatu EAC, který patří švédské aimstar Andreasi "moddii" Fridh-ovi, je možné, že týmy MYM a H2K
Výchozí obrázek

V severském Švédsku se nejspší schyluje k velkým změnám. Dva giganti švédské scény, týmy Meet Your Makers a H2k Gaming čeká velká změna, která bude mít možná i dopad na většinu švédské scény.

Dle bulvárního švédského portálu rakaka.se, které se podařilo získat screeny z anticheatu EAC, který patří švédské aimstar Andreasi "moddii" Fridh-ovi, je možné, že týmy MYM a H2K

POPISEK OBRAZKU
moddii - V poslední době často zmiňovaný nick,
kde nakonec tato hvězda zakotví?

projdou razantní změnou. Talentovaná hvězda, bohužel také dosti náladová, se v poslední době stihla sehrát s celkem H2k Gaming. Ti museli na nějakou dobu oželet schopnosti a výkony Jona "hyvlarn" Edelsvärda. Společně s tímto týmem se dokázal Andreas dostat do finále sobotního turnaje IOL, tam ovšem H2k padli pod tíhou amerických compLexity.

Zpět ale k inkriminovaným screenům, ty totiž ukazují komunikaci mezi ním a dalším ex-členem Meet Your Makers, Jimmy "Jumpy" Berndtssonem. Oba dva se baví o tom, že by se Andreas mohl připojit zpět k MYM na úkor nedávného přírustku, Frey-e "kHRYSTAL" Sjöströma. Naděje, které s bývalou hvězdou SK Gaming do týmu přišly, se bohužel nenaplnily a po tragickém výkonu na Arbalet Cupu chtějí hráči opět udělat pořádek a klid mezi sebou.

Frey ale není jediný, kdo by měl na tuto čistku doplatit. Druhým hráčem, který by se měl z týmu pakovat je Emil "FYRR73" Karlsson, kterého nahradí podle dostupných zpráv dosavadní nejlepší hráč švédské scény mimo týmy SK Gaming a fnatic, Andre "BARBARR" Möller.

Nic z tohoto všeho ale není jisté, neboť konverzace mezi Jumpym a moddiim nebyla stoprocentně jistá. Přece jen pokud by Andreas a Andre opustili barvy H2k Gaming, ztratili by tak i možnost zahrát si na ESWC, neboť H2k si slot vyhráli na Švédském Mistrovství. Ovšem tato situace by vyřešila pár věcí, které se v pár posledních dnech na švédské scéně stalo.

Například můžeme uvést Roberta "RobbaN" Dahlströma, který pro portál fragbite.se jasně řekl, že se v SK Gaming chystá změna. Že by to byl návrat ztraceného Frey-e? Nebo že by čekala švédského giganta kompletní reorganizace?

Organizace H2k Gaming navíc povolila dvojici pop-hyvlarn, aby si našla nové působiště.

POPISEK OBRAZKU
kHRYSTAL - Najde konečně ten pravý tým?

Hyvlarn je ale momentálně vytížen školou, tudíž asi na nějaké CS nemá náladu. Zbylá dvojice, Richard "Xizt" Landström a Markus "pronax" Wallstenen, dostala zelenou, aby vybudovala nový, konkurence schopný tým. Je možné, že by se k profesionálnímu hraní vrátil Jim "zneel" Andersson a ke zbylé trojici se přidalo duo hráčů z neaktivních Playzone.se.

Možná sestava Meet Your Makers

{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Švédsko} Andre "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Marcus "zet" Sundström
{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson
{#Švédsko} Faruk "pita" Pita

To jsou všechno ale prozatím fámy, tudíž si na jejich rozuzlení budeme muset počkat ještě pár dní. Vše pro vás budeme sledovat a přineseme vám ty nejčerstvější zprávy ze severu.