Přejít k hlavnímu obsahu

MYM i H2k popírají přestup dua BARBARR-moddii

27. 5. 2010 | 21:25 Counter Strike 1.6
Vedení týmů Meet Your Makers a H2k Gaming razantně popřeli transfer dua hráčů BARBARR-moddii. Velký transfer tohoto měsíce se tedy alespoň prozatím nekoná. Manažeři obou zahraničních organizací razantně popřeli příchod nebo odchod svých stávajících hráčů. Je to pouhý trik jak oklamat veřejnost, nebo je to díky špatné komunikaci uvnitř týmů.
Výchozí obrázek

Vedení týmů Meet Your Makers a H2k Gaming razantně popřeli transfer dua hráčů BARBARR-moddii.

Velký transfer tohoto měsíce se tedy alespoň prozatím nekoná. Manažeři obou zahraničních organizací razantně popřeli příchod nebo odchod svých stávajících hráčů. Je to pouhý trik jak oklamat veřejnost, nebo je to díky špatné komunikaci uvnitř týmů.

Vlastník týmu Meet Your Makers, Sascha Ackermann se k celé této situaci vyjádřil takto, "Vše co se stalo okolo tohoto transferu se stalo neoficiálně. Základní problém celé věci je, že se hráči nedokázali dobře domluvit s vedením MYM, tudíž není nic na papíře. Omlouváme se za tuto chybu, proto vás prosíme, aby jste i nadále vyčkali a my vám přineseme čerstvé zprávy o obou týmech."

Stejně se vyjádřil i Gaetan Van der Eecken, hlavní PR manažer H2k Gaming, "Většinou bývají fámy založené na pravdě, bohužel se tomu tak nestalo v tomto případě. Nemůžeme vám potvrdit odchod obou hráčů, natož to, že změníme část své sestavy. Prozatím se vedení MYM a H2k Gaming domlouvá na tom, jak nadále pokračovat, proto sledujte stránky H2k a MYM, kde se jistě dozvíte ty nejčerstvější zprávy."

Tak jak to tedy bude? Celou situaci pro vás nadále sledujeme.