Přejít k hlavnímu obsahu

Tak nakonec je vše oficiální, BARBARR-moddii do MYM

28. 5. 2010 | 15:59 Counter Strike 1.6
Celá tahanice okolo změň v týmech Meet Your Makers a H2k Gaming dospěla ke konci. Hráčské duo BARBARR-moddii se stává novou posilou tým Meet Your Makers, jak na tom jsou H2k Gaming?Jak jste si jistě všimli, v posledních čtyřiadvaceti hodinách se náš web zaplnil novinkami ze
Výchozí obrázek

Celá tahanice okolo změň v týmech Meet Your Makers a H2k Gaming dospěla ke konci. Hráčské duo BARBARR-moddii se stává novou posilou tým Meet Your Makers, jak na tom jsou H2k Gaming?

Jak jste si jistě všimli, v posledních čtyřiadvaceti hodinách se náš web zaplnil novinkami ze

POPISEK OBRAZKU
Niko - Hvězda bývalých H2k niko, třetí zleva, se vrací
k profesionálnímu hraní. Jak se mu asi bude dařit?
švédské scény. Příchod Andrease "moddii" Fridh-a a Andre "BARBARR" Möllera se zastavil ve včerejších večerních hodinách poté, co manažeři obou celků řekli "Dost! Chceme do toho zasáhnout také." Výše zmíněné duo nakonec přestupuje do Meet Your Makers, ovšem to co se událo u H2k Gaming, stojí také za řeč.

Zcela jistě si pamatujete, že Frey "kHRYSTAL" Sjöström a Emil "FYRR73" Karlsson měli být těmi, kteří na vyhazov doplatí. Nakonec se tak stalo, ovšem tyto přechody vyústili v trejd, kterým se dle mého názoru H2k posílili ještě více, než kdy mohli. Dvojice nyní již ex-MYM přechází do H2k Gaming, kam se k nim připojí dlouho neviděná švédská stár, Niklas "niko" Johansson. Tuto trojici doplní "domácí" dvojice Richard "Xizt" Landström a Markus "pronax" Wallsten.

Sestava Meet Your Makers

{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Švédsko} Andre "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson
{#Švédsko} Marcus "zet" Sundström

Sestava H2k Gaming

{#Švédsko} Frey "kHRYSTAL" Sjöström
{#Švédsko} Emil "FYRR73" Karlsson
{#Švédsko} Niklas "niko" Johansson
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten

Po pár dnech tu máme rozluštění záhady jménem MYM-H2k Gaming. Jen připomenu, že odchodem z H2k se BARBARR a moddii vzdali účasti na ESWC, které už má jejich nýnější konkurent zajištěné.

Uvidíme, jak se bude dařit navrátilci Niklasu Johanssonovi, který se od prosince nijak moc neangažoval ve "velkém světě" a jestli to této "rychlokvašce" bude střílet.