Přejít k hlavnímu obsahu

Impex Gaming vytváří PG Kalendář

28. 5. 2010 | 18:45 Všechny hry
Český herní celek Impex Gaming se snaží přilákat nové fanoušky různými způsoby. Ojedinělou cestou se snaží prorvat do popředí a myslí všech hráčů a hráček. Jedním z nových způsobů by měl být i PG Kalendář, ve kterém bude hrát hlavní roli především něžné pohlaví.Klan Impex Gaming hledá dívky, slečny a dámy, které jsou nějak spjaté s herním odvětvím. Chcete propagovat svůj tým, organizaci, pochlubit se kamarádům nebo prostě jen tak se někam dostat, zkuste se přihlásit do PG Kalendáře, který vzniká pod taktovkou vlastníka celku, Jaroslava "Kubri" Kubrichta.
Výchozí obrázek

Český herní celek Impex Gaming se snaží přilákat nové fanoušky různými způsoby. Ojedinělou cestou se snaží prorvat do popředí a myslí všech hráčů a hráček. Jedním z nových způsobů by měl být i PG Kalendář, ve kterém bude hrát hlavní roli především něžné pohlaví.

Klan Impex Gaming hledá dívky, slečny a dámy, které jsou nějak spjaté s herním odvětvím. Chcete propagovat svůj tým, organizaci, pochlubit se kamarádům nebo prostě jen tak se někam dostat, zkuste se přihlásit do PG Kalendáře, který vzniká pod taktovkou vlastníka celku, Jaroslava "Kubri" Kubrichta.

"Hledáme všechny dívky, které by se chtěli stát tváří našeho klubu. Pokud možno dívky, které jsou sportovně založeny. Nebudeme tu klást nároky na vzhled, protože chceme dát šanci všem dívkám." prozrazuje Jaroslav "Kubri" Kubricht na domácích stránkách.

Co vlastně dívky dostanou? Tak především se zviditelní, dostanou možnost fotit s profesionální fotografkou, dostanou pár vlastních výtisků pro vlastní potřeby a dokonce se můžou i stát tváří celku Impex Gaming.

Zajemkyně zašlete své foto a nějaké informace o sobě na mailové adresy - jaroslav[tecka]kubricht[zavinac]email[tecka]cz nebo na palkis1[zavinac]azet[tecka]sk

Pokud by vše vyšlo, čekalo by na nás okolo padesáti výtisků, které by se stali součástí mnoha soutěží.