Přejít k hlavnímu obsahu

Co, kde, kdy a jak?

28. 5. 2010 | 22:57
Výchozí obrázek

Nejprestižnější a nejvyšší Soldat soutěž SCTFL16 se nám blíží do finále. Nyní se bojuje ve čtvrtfinálech o postup do semifinále a možnost hrát tak o medailové posty. SCTFL16 je tentokrát bez účasti nejlepšího tuzemského celku Seals. Hráči si dali pauzu. Ovšem nyní se začínají znovu rozehrávat a určitě je uvidíme v dalším ročníku.

SCTFL16 PLAYoff
SCTFL16 PLAYoff

Na zápasy SCTFL16 si můžete také vsadit v našem sázkovém systému.

 

Soldat na PLAYzone.cz - potěšující zpráva pro všechny hráče a fanoušky Soldatu. PLAYzone.cz vyjádřilo podporu této komunitě a chystá se tak rozvířit vlny Soldatu a znovu obnovit jeho slávu.
Společně s touto událostí PLAYzone spouští první uvítací Amateur CUP určený pro naprosto všechny hráče a návštěvníky.

Soldat Amateur Cup

PLAYzone amateur cup proběhne v jeden den - a to 5.června tedy v Sobotu večer. Proto neváhejte a pojďte si vyzkoušet Soldat právě na tento turnaj.

PLAYzone také spouští exkluzivně pro Soldat IRC gather kde máte možnost si zahrát kvalitní týmovou hru či si jen vypůjčit server. Návod jak se dostat na náš IRC gather.

 

Začíná Soldat World Cup - velká událost pro všechny Soldat země světa. Na letošním SWC se zůčastní okolo 22 států světa a budou bojovat o pohár šampionů celého světa. Bude letošní ročník překvapující? Nebo se dočkáme klasického finále Česká Republika vs. Austrálie za kterou jsou naši hoši za poslední dva roky již 2x druzí. Či si zopakujeme rok 2007 a vyřadíme Austrálii již v semifinále? Staneme se po 3. letech opět mistry světa? Nechme se překvapit.

Soldat World Cup

V letošním ročníku se přihlásily za Českou Republiku 3 týmy které se utkají mezi sebou o post hlavního reprezentačního týmu. My ale předpokládáme jako každý rok reprezentační sestavu

{#Česká Republika} Marek 'RealRook' Miloš
{#Česká Republika} Marek 'Beaztly' Smutný
{#Česká Republika} Lukáš 'Capone' Valíček
{#Česká Republika} Petr 'g0n' Kokavecz
{#Česká Republika} Martin 'Oxxy' Švach

I Slovensko bude mít na tomto velkolepém turnaji své zastoupení. Všichni očekáváme plnou střídačku slovenských hráčů.

{#Slovenská Republika} Michal 'Mischo' Ovadek
{#Slovenská Republika} Roman 'Magorko' Duong
{#Slovenská Republika} Filip 'Funko' Košťál
{#Slovenská Republika} Jozef 'Shajo' Gallik
{#Slovenská Republika} Janko 'Donison' Bučor
{#Slovenská Republika} Peter 'Shera' Boboček
{#Slovenská Republika} Kristián 'Mepy' Hýrošš

Uvidíme kdo letos pozvedne pohár šampiónů a pokřtí svou zem.

Projekt Soldatec.eu - naplno se spustili práce na Soldat European Championship. Koncept projektu má být podobný konceptu z jiných esportovních šampionátů. V jednotlivých zemích budou probíhat kvalifikace ze kterých vzejde vítěz který bude reprezentovat svou zem. Tyto kvalifikace mají mít však mnohem rozsáhlejší míru než je tomu tak v případě SWC. Jsme velice zvědavi jak tento koncept dopadne a zdali pomůže evropskému Soldatu nabrat na popularitě.

Soldatec

Kdo si hraje nezlobí. Aneb dnes nám vyšlo nové Soldat Movie z České produkce. Od Českého
hráče {#Česká Republika} Jana 'SOoly' Vávry nesoucí název 3,5Ret4rd toto movie může být zdraví škodlivé proto nedoporučuji jej shlížet lidem trpící epilepsií a podobnými chorobami. 
Doporučuji shlédnout až do konce kde nám sám autor tohoto fragmovie předvede malý taneček. 

Czech Soldat Community

Vyzkoušejte si Soldat zcela zdarma!