Přejít k hlavnímu obsahu

Defeaters představují nový CoD4 tým

Slovenská multigamingová organizace Defeaters na svém domácím webu zveřejnil soupisku své nové Call of Duty 4 sekce, na té figurují čtyři polští a jeden český hráč.
Výchozí obrázek

Slovenská multigamingová organizace Defeaters na svém domácím webu zveřejnil soupisku své nové Call of Duty 4 sekce, na té figurují čtyři polští a jeden český hráč.

Jeden z nejlepších slovenských klanů, Defeaters, tým proslavený především díky svým Counter-Strike sekcím, dnes na své webové prezentaci oficiálně představil svou novou sestavu hráčů Call of Duty 4. Defeaters se rozhodli tento herní titul podporovat i přesto, že se jim v minulosti nepodařilo sehnat adekvátní a hlavně stabilní tým, své místo v Defeaters si vysloužila až nyní čtveřice polských hráčů společně s čechem Danielem "BeaVer" Bräiverem, který v minulosti působil například u IPTeamu.

Tento polský tým sice zatím nemá příliš výrazné jméno, ale díky své stabilitě a svědomitému tréninku pomalu sbírá úspěchy v domácích soutěžích, navíc se plánuje pravidelně účastnit velkých evropských online i offline turnajů, kde si věří na kvalitní umístění.

Defeaters

{#Polsko} Adam "b1EG4N" Biegański
{#Česká Republika} Daniel Brian "BeaVer" Bräiver
{#Polsko} Dariusz "dEvzur" Bolda
{#Polsko} Lukasz "nyno" Grabowski
{#Polsko} Mateusz "qr3K" Wójtas

Vyjádření Daniela Bräivera

Ahoj, playzone!
Tak jsme velice rádi, že nás do Defeaters přijali. Tím hlavně děkuji chipAhovi, který nám v tom velice pomohl. Pro defeaters jsme se určitě rozhodli, protože vím, že mají progamingový potenciál v jiných hrách a můžeme si vypomoci navzájem jak našimi výsledky tak i jejich aktivitou pro nás jako tým. A také víme, že Defeaters mají velké zkušenosti z progamingu a to je důvod proč jsme se rozhodli pro Defeaters. A také myslím, že nás dobře podpoří v evropské scéně. No a s touto sekcí už hraji 2 roky potkali jsme se už na pár offline turnajích a myslím že dát dohromady tento tým s Defeaters by bylo opravdu dobré. Proto jsem se rozhodl pro polské hráče. Momentálně se chystáme na LANku Khaotic v Polsku, která se uskuteční a pak uvidíme do budoucna kam až nás defeaters pošlou.