Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone pořad #3 v archivu! + výherce soutěže

31. 5. 2010 | 08:17 Všechny hry
Jistě jste si všimli, že v pátek 28.5.2010 proběhl další díl PLAYzone pořadu na naší PLAYzoneTV. Je nám jasné, že né každý měl čas se dívat na živé vysílaní a tak vám klasický přinášíme záznam v našem archivu.Tento díl byl zasvěcen sázkám a sázkovému systému jako takovému. Proto jsme se se Soptíkem rozhodli utkat se ve 4 duelech, které napnuly náš "skill" na samotnou hranici! Je v Counter-Strike 1.6 lepší oldskooler Soptík nebo mullDie? A kdo z této dvojky umí lépe řídit?
Výchozí obrázek

Jistě jste si všimli, že v pátek 28.5.2010 proběhl další díl PLAYzone pořadu na naší PLAYzoneTV. Je nám jasné, že né každý měl čas se dívat na živé vysílaní a tak vám klasický přinášíme záznam v našem archivu.

Tento díl byl zasvěcen sázkám a sázkovému systému jako takovému. Proto jsme se se Soptíkem rozhodli utkat se ve 4 duelech, které napnuly náš "skill" na samotnou hranici! Je v Counter-Strike 1.6 lepší oldskooler Soptík nebo mullDie? A kdo z této dvojky umí lépe řídit?

Celkově to skončilo 2-2 na zápasy, nebudu vám říkat jak jednotlivé hry dopadly, abych vám nekazil tu srandu, kterou jsme při natáčení zažili.

Během pořadu jsme vyhlásili soutěž o originální hru FIFA10 pro PC. Nejblíže skutečnému počtu tiketů byl divák Michal Šeps, který tipoval 6872. Prosíme výherce, aby kontaktoval H1tachiho přes soukromou zprávu. Děkujeme

 

Pokud máte nějaký námět a nebo dotaz na portál PLAYzone, na adminy nebo nás dva, ptejte se v komentářích pod tímto článkem. Nejzajímavější dotazy zodpovíme v dalším díle.