Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack navštíví mTw, compLexity nedorazí

4. 6. 2010 | 04:31 Counter Strike 1.6
Švédský DreamHack se blíží a jako každý turnaj se potýká s menšími problémy. Jedním z nich je i neúčast amerických compLexity, které nahradí dánská jednička, celek Mortal Team Work.Americký klan compLexity se v Evropě už zdržel opravdu dlouho, zúčastnil se druhého vydání Arbalet Cup Europe a zvítězil v jedné části Inferno Online League. Bohužel se tým nemůže zdržet tak dlouho, aby se koncem tohoto měsíce stal součástí největší LAN akce světa DreamHack Summer.
Výchozí obrázek

Švédský DreamHack se blíží a jako každý turnaj se potýká s menšími problémy. Jedním z nich je i neúčast amerických compLexity, které nahradí dánská jednička, celek Mortal Team Work.

Americký klan compLexity se v Evropě už zdržel opravdu dlouho, zúčastnil se druhého vydání Arbalet Cup Europe a zvítězil v jedné části Inferno Online League. Bohužel se tým nemůže zdržet tak dlouho, aby se koncem tohoto měsíce stal součástí největší LAN akce světa DreamHack Summer.

POPISEK OBRAZKU
coL.hero - Jeden z pětice hráčů compLexity
Oficiální znění ze strany amerického týmu zní, "Jeff "hero" Mettetal si bohužel nedokázal vyhradit čas na konci měsíce pro tým, a tak se vracíme zpět za moře. Snažili jsme se to ještě nějak zařídit a domluvit, bohužel se nám to nepovedlo. My v coL klademe důraz především na školu a práci, proto jsme se rozhodli tak, jak jsme se rozhodli."

Celek ze zámoří se tedy nezúčastní IOL Finals 4, kam se už stihli dostat SK Gaming, fnatic a H2k Gaming. Jejich místo na finálovém turnaji zaujme jiný švédský celek, Meet Your Makers. Finálový turnaj IOL tak tedy přinese malé švédské mistrovství, kterého se zúčastní čtyři nejlepší celky severské země.

Dánská jednička se na jeden z nejlépe obsazených turnajů málem ani nedostal. Díky odstoupení amerických coL se uvolnilo místo a Dánové si tak mohou balit kufry a sehnat jízdenky směr Jönköping.

Další, kdo se nemůže turnaje zúčastnit je švédský celek Aimbat. Místo nich se na turnaj podívá tým INFAME (né ten, který hrál na IOL), který skončil druhý na turnaji DreamHack Skellefteå.

To jiný tým, celek CONCODE, oznámil, v jaké sestavě se chce pokusit dobít trůn největšího švédského turnaje. Vítězoví norské LAN The Gathering se oné akce zúčastnili v mixu hráčů z týmů MYM a H2k Gaming. I tentokrát se na LAN podívá mix, který bude zaručeně patřit k černým koňům turnaje. Samuel "Zyppe" Martinsson dal dohromady hráče švédské PlayZone a ex-člena H2k Gaming. Uvidíme, zda-li to k něčemu bude.

Sestava CONCODE na DH Summer

{#Švédsko} Samuel "Zyppe" Martinsson
{#Švédsko} Jon "hyvlarn" Edelsvärd
{#Švédsko} Dennis "dennis" Edman
{#Švédsko} Manne "manne" Nordqvist
{#Švédsko} Christian "floreNz" Shahan

A nakonec se budeme zabývat francouzským týmem Fair Frag, kteří se rozhodli na turnaj odjet s jednou hráčskou změnou. Benjamin "drizzer" Charnet se bohužel nepodívá do Švédska, neboť ho ve škole čekají zkoušky. Místo něj se na turnaj podívá legenda francouzské scény, Mickael "mSx" Cassissi

Sestava Fair Frag na DH Summer

{#Francie} Warren "CosMo" Boisnard
{#Francie} Rodolphe "Diodel" Verloes
{#Francie} Michael "HaRts" Zanatta
{#Francie} Mickael "mSx" Cassissi
{#Francie} Jérémy "ioRek" Vuillermet

Již brzy vám přineseme další novinky z prostředí DreamHack Summer, proto zůstaňte s námi.

Zdroj: HLTV
Štítky: DreamHack Summer