Přejít k hlavnímu obsahu

V Power Gaming mluví opět finsky

9. 6. 2010 | 21:57 Counter Strike 1.6
Power Gaming hlásí návrat ztracených Finů, sestava, kterou před šesti měsíci manažeři týmu propustili, se vrací zpět na své místo.
Výchozí obrázek

Power Gaming hlásí návrat ztracených Finů, sestava, kterou před šesti měsíci manažeři týmu propustili, se vrací zpět na své místo.

PG - Na WES skončili druzí, bude se jim dařit nyní?
FOTO: HLTV.org

Finská sestava se s britskou organizací Power Gaming rozloučila zpočátku letošního roku poté, co hned čtyři z pěti hráčů museli narukovat do finské armády. Šest měsíců ale uplynulo jako voda a kvarteto tihOp-plastE-ruuit-naSu se může opět vrátit ke hraní své oblíbené hry. Power Gaming bude reprezentovat stejná sestava, která z týmu v lednu odešla.

Joona "natu" Leppanen se k tomuto příchodu vyjádřil následovně, "Nemyslím si, že by jsme si v lednu říkali, že až nastane červen spojíme opětovně s britskou organizací síly. Jsem potěšen, že finská sestava, kterou jste dobře znali z posledních měsíců roku 2009 se vrací v plné síle v polovině 2010."

Jednou z posledních akcí v loňském roce, které se PG zúčastnili, byl turnaj World Esports Masters, kde došli až do finále. V tom podlehli rozjetým fnatic, ale i tak Finové získali svůj "blonďatý" skalp už ve skupině, když je porazili 20-10.

Sestava Power Gaming

{#Finsko} Niko "naSu" Kovanen
{#Finsko} Tino "tihOp" Puumala
{#Finsko} Max "ruuit" Aspe
{#Finsko} Samu "plastE" Alto
{#Finsko} Joona "natu" Leppanen

Tuto sestavu čeká hned první těžký úkol v jejich cestě na špic finské scény. Finále finské WCG kvalifikace se blíží a Power Gaming se společně s týmem RTIC eSports dostali mezi osm nejlepších finských týmů, kteří se budou ucházet o jedno jediné místo v nordické WCG kvalifikaci.

Zdroj: HLTV
Štítky: Power Gaming