Přejít k hlavnímu obsahu

TV Czech Quake - QUAD

14. 6. 2010 | 00:48 Všechny hry
mIRC: #QL.cz Vrabčák QCZ Tube
Výchozí obrázek
mIRC: #QL.czVrabčákQCZ TubeQuake Bookwww.Quake.cz
Czech Quake > LIVE @ PlayZONE TV < QUAD
OwnedBASEGuideQuake Liveid Software

Czech Quake Live se na diváky vřítí ve svém čtvrtém vydání v pondělí od 18:11. Pořadem Vás bude provázet Barbora "Baru" Forstová a Pavel "Hawr1x" Kymla.

Hostem pořadu není nikdo jiný, než {#Česká Republika} Antonín "Toni" Bláha, TrackMania DK jehož se optáme na jeho kariéru a předpoklady pro hráče této závodní automobilové hry ve stylu Stunts.

V komentovaném zápase se vrátíme k Bigfoot & Ozone Cup a v novinkovém přehledu Vám přiblížímě průběh Czech Quake TDM League a neopomeneme ani dvojici INSTAGIB bejbe a Evil Geniuses Masters, které o uplynulém víkendu proběhli. K přehledu připojíme i informace z ESL Major Series, kde v barvách 4Kings úřaduje Kryštof "Krysa" Černý a Ján "Jocko" Balaďa. Naše zástupce máme i v soutěžích ClanBase a i té budeme věnovat pozornost. Speciální část se pak bude odehrávat kolem klanu HTF a jejich velkého úspěchu.

Pro nováčky bude připraven rozbor mapy Lost World, známou též pod označením qzdm13.

Obrovskou rychlostí se na nás řítí těž dvě velice očekávané LAN. DreamHack Summer 2010 a ESWC 2010. Na těchto turnajích se mimojiné představí i Quake Live a my je pro Vás budeme samozřejmě sledovat a zprostředkujeme maximální množství dostupných, i nedostupných informací.

Předem upozorňuji, že Czech Quake Live s podtitulem QUAD bude o něco delší, než bylo standardem v minulosti, jedná se totiž o jubilejní díl.