Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries Sabotage CUP - Dohráno

V uplynulých třech týdnech na našem portálu probíhal turnaj v Call of Duty 4, konkrétně v módu Sabotage 3v3. Díky krásně ceně za první místo, které věnovala společnost SteelSeries, byli k vidění napínavé zápasy a týmy se skládaly předních českých hráčů. A jak to tedy dopadlo? Z každé skupiny postoupily 2 týmy, všichni favorité zvládli svoji roli a bohužel se zde objevily i kontumace za nedostavení k zápasu.
Výchozí obrázek

V uplynulých třech týdnech na našem portálu probíhal turnaj v Call of Duty 4, konkrétně v módu Sabotage 3v3. Díky krásně ceně za první místo, které věnovala společnost SteelSeries, byli k vidění napínavé zápasy a týmy se skládaly předních českých hráčů. A jak to tedy dopadlo? Z každé skupiny postoupily 2 týmy, všichni favorité zvládli svoji roli a bohužel se zde objevily i kontumace za nedostavení k zápasu. Nicméně vyřazovací souboje nabídli několik vyrovnaných zápasů a na příčku nejvyšší nakonec vyšplhali a odnáší si 3x Sluchátka SteelSound 3H kluci pod tagem {#Česká Republika} Máme kudlu v zádech ve složení:

{#Česká Republika} Nikolaj "Mazarini" Lazarev
{#Česká Republika} Lukáš "luckeR" Blažek
{#Česká Republika} Michal "trunk" Břoušek

Nakonec přidáme vyjádření luckera a dvě dema z finálového zápasu:

"Turnaj byl zábavný a super. Tímto bych chtěl poděkovat playzone, že se snaží dělat turnaje pro Call of Duty 4 i v odlišných módech, než jen v SaD. Pochvala samozřejmě patří i Hubajzovi, který tento turnaj adminoval a odvedl zde dobrou práci. Předem jsme věděli, že se ve finále nejspíše střetneme s trojicí čechů z Power Gaming a také se tak stalo. Finále se sehrálo na mapě mp_vacant a my jsme ho zahráli velice zodpovědně a s cílem dojít si pro vítězství. Jestli tento souboj o 1. místo byl zajímavý, nebo ne, nechám na vás. Jsou zde přiložená dema."

DEMO Finále luckeR
DEMO Finále trunk
Odkaz na turnaj

Štítky: SteelSeries, sabotage, 3v3