Přejít k hlavnímu obsahu

PlayZone má opět aktivní sekci

24. 6. 2010 | 20:46 Counter Strike 1.6
Organizace PlayZone oznámila návrat své švédské sekce na herní scénu.Začátkem měsíce května si jistě mnoho z vás všimlo, že tým Playzone.se byl vyřazen z nejprestižnější severské ligy, ESL Pro Series Nordic. Tým pak měl dost problémů s motivací a  celé to pak ukončil Hugo "huggan" Cortéz Lopez, který odešel na čas od týmu a tím vlastně položil na lopatky celou sekci.
Výchozí obrázek

Organizace PlayZone oznámila návrat své švédské sekce na herní scénu.

Začátkem měsíce května si jistě mnoho z vás všimlo, že tým Playzone.se byl vyřazen z nejprestižnější severské ligy, ESL Pro Series Nordic. Tým pak měl dost problémů s motivací a  celé to pak ukončil Hugo "huggan" Cortéz Lopez, který odešel na čas od týmu a tím vlastně položil na lopatky celou sekci.


PlayZone.se - Do budoucna se od nich čekají další velké úspěchy (foto: hltv.org)

Ovšem návrat na scénu v barvách celku Concode, se hráčům opravdu vyvedl a možná že i donutil k návratu ke hraní. Výhra ve skupině C na letním DreamHacku a poražení silných SK Gaming zvedlo zajistě sebevědomí tohoto nadějného týmu.

Sestava PlayZone.se

{#Švédsko} Jon "hyvlarn" Edelsvärd
{#Švédsko} Manne "manne" Nordqvist
{#Švédsko} Tobias "pinne" Jansson
{#Švédsko} Hugo "huggan" Cortez Lopez
{#Švédsko} Dennis "dennis" Edman

Rozdíl mezi DreamHack sestavou a touto je akorát vyřazení Christiana "floreNz" Shahana a přírustek v podobě Tobiase "pinne" Janssona.

Zdroj: HLTV
Štítky: PLAYzone, Švédsko