Přejít k hlavnímu obsahu

Team PULSED přebírá ex-fofos

25. 6. 2010 | 17:32 Counter Strike 1.6
Znovu obnovená organizace Team PULSED přibral do svých řad velmi zkušenou CS 1.6 sekci, která donedávna vystupovala pod tagem no clan no fun.
Výchozí obrázek

Znovu obnovená organizace Team PULSED přibral do svých řad velmi zkušenou CS 1.6 sekci, která donedávna vystupovala pod tagem no clan no fun.

Vše začalo vyhazovem z organizace Fofos gaming, která pod svá křídla vzala konkurenční sekci PERUN PG. Hráči okolo Lukáše "letko" Šimona, známější především z působení u Team Forever Players, zůstali pohromadě a čekali, kdy se naskytne nová příležitost. I přesto, že hráči neměli žádný klan, který by zaštiťoval jejich pozici na česko-slovenské scéně, dokázali, že patří mezi předních deset celků. Tým se zúčastnil jak WCG kvalifikace na našem portálu, tak i Mistrovství Slovenska, které pořádala slovenská část ESL. Nyní se tým připravuje na zítřejší OMS, kde mají hráči velkou šanci vyhrát.

Kapitán celku, výše zmíněný Lukáš Šimon, domácímu webu prozradil, "Kedže sme boli dlhšie "bez domova", snažili sme sa najst organizaciu, ktora nám bude vediet zabezpečit dostatočnu podporu pre hranie. Myslím, že sa nám to podarilo a verime ze tim Pulsed splní aspon vacsiu část toho, na čom sme sa dohodli a my sa budeme snažit robit co najlepšie méno pre tento tím našou hrou.''

Sestava Team PULSED

{#Slovenská Republika} Lukáš "letko" Šimon
{#Slovenská Republika} Richard "hmxcile" Cuper
{#Slovenská Republika} Roland "esqo" Katona
{#Slovenská Republika} Luboš "muhammad" Husar
{#Slovenská Republika} Martin "Ch1ppy" Tihelka