Přejít k hlavnímu obsahu

Lokomotywa Brno vyhrává Clanbase

27. 6. 2010 | 15:13 Counter Strike 1.6
Český tým Lokomotywa Brno ve včerejších večerních hodinách vyhrál naší dlouhodobou Clanbase 5v5.Včerejší závěrečnou část naší dlouhodobé soutěže, ukončilo playoff, do kterého ovšem jako vždy zasáhli silné emoce. Už před začátkem se totiž rozhodlo o vyřazení celku TOTAL DESTRUCTION, ve kterém došlo těsně před ukončením "základní hrací doby" k totální obměně kádru.
Výchozí obrázek

Český tým Lokomotywa Brno ve včerejších večerních hodinách vyhrál naší dlouhodobou Clanbase 5v5.

Včerejší závěrečnou část naší dlouhodobé soutěže, ukončilo playoff, do kterého ovšem jako vždy zasáhli silné emoce. Už před začátkem se totiž rozhodlo o vyřazení celku TOTAL DESTRUCTION, ve kterém došlo těsně před ukončením "základní hrací doby" k totální obměně kádru.

Lokomotywa Brno! - winn, screed
vief, paja, GEDDEON
Hlavním favoritem turnaje se tak stal celek AA.SixSeries, kteří ale už ve druhém kole prudce narazili a prohráli s týmem +420 a do boje tak mohli promluvit dva celky, vytrénovaná Lokomotywa Brno a legendární skyMIX!. Prvně jmenovaný celek proplul do finále lehkostí baletky, druhý však čekal zápas, na jehož konci nalezl akorát tak znechucení a nešvár.

Tým Kristove Deti se totiž pro jedno chybějící číslo ve STEAM:ID hráče ufo-a rozhodl zápas vyřešit po-zápasovým trendem, protestem. Admin dle pravidel musel vyhovět a Kristove Deti šli do semifinále, kde potkali tým sweetguys, kteří jim ovšem moc problémů neudělali.

Finále - Lokomotywa Brno vs Kristove Deti - byl tak neočekávaným zvratem ve finálové části naší dlouhodobé soutěže. Lokomotywa, která drží ještě naději na postup na LAN finále WCG kvalifikace, sice prohrála ve WB s jedničkou scény eSubou 1-2 na zápasy, ale na každé mapě brněnský tým prohrál o jeden nebo dva body. Byl tak jednoznačným favoritem tohoto zápasu a své postavení i potvrdil. Vítězstvím 16-11 si hráči vydobili místo v Síni slávy PLAYzone.cz.

Sestava Lokomotywa Brno

{#Česká Republika} Pavel "paja" Řehořek
{#Česká Republika} Lukáš "winn" Wunsch
{#Česká Republika} Jakub "vief" Kutý
{#Česká Republika} Viktor "GEDDEON" Jindra
{#Česká Republika} Jakub "screed" Hrdlička

 

Štítky: playzone.cz, Clanbase