Přejít k hlavnímu obsahu

Další tři týmy co si užijí WCG LAN finále

2. 7. 2010 | 18:30 Counter Strike 1.6
Po uběhlém týdnu známe další tři týmy, které pojedou do brněnské herny Velký Špalíček hrát o titul česko-slovenského šampiona World Cyber Games kvalifikace.Nedávno jsme vás informovali o postupu prvních čtyř celků z online kvalifikace na LAN finále, které se uskuteční v srpnu v brněnské herně Velký Špalíček. (čtěte WCG-První čtyři týmy postupují na LAN) Od té doby uplynulo pět dní a my známe další trojici týmů, které doplní už kvalifikované kvarteto.
Výchozí obrázek

Po uběhlém týdnu známe další tři týmy, které pojedou do brněnské herny Velký Špalíček hrát o titul česko-slovenského šampiona World Cyber Games kvalifikace.

Nedávno jsme vás informovali o postupu prvních čtyř celků z online kvalifikace na LAN finále, které se uskuteční v srpnu v brněnské herně Velký Špalíček. (čtěte WCG-První čtyři týmy postupují na LAN) Od té doby uplynulo pět dní a my známe další trojici týmů, které doplní už kvalifikované kvarteto.


NecroRaisers po vítězství na MSR 2010 - zleva arsas, zEro, Fantomas, small, Pepik

Jako první se kvalifikovali hráči NecroRaisers, kteří v zápase o všechno porazili tým wrAth of Robots, nyní známé také jako sekci SnoopyGaming. Napravit si reputaci po neúspěchu v playoff PLAYzone.cz clanbase, chtěli určitě hráči eEriness, ti však museli porazit silné Team PULSED. Legendy okolo Tomáše "efron" Pechmana dokázali, že mají nasbírané zkušenosti z těžkých zápasů a porazili konkurenční slovenský tým.

Zápas, který asi ale upoutal nejvíc očí, byl mezi nově rekrutovanou sekcí Suicide a AA.SixSeries. Alkoholici potvrdili, že mají opět den a střílí jim to, potvrdili tak, že se jim v online částech daří. Zastavili tak dobře rozjetou Lokomotywu, která si bohužel nedošla pro šanci ukázat se na velké LAN akci.

Poslední zápas, který rozhodne o čtvrtém týmu, se bohužel trošku natáhl. Silná slova, která do pranice hází tým Kristove Deti, snad vyburcují sestavu okolo Davida "FLES1" Hunka, který se svými Fofos gaming má jedinečnou šanci postoupit na LAN finále.

Kvalifikované týmy

{#Česká Republika} eSuba
{#Česká Republika} eXtatus.OMNIQUE
{#Slovenská Republika} DEFEATERS
{#Česká Republika} FROZENRIDERS
{#Česká Republika} NecroRaisers
{#Česko + Slovensko} AA.SixSeries
{#Česká Republika} eEriness

Zápas mezi Kristove Deti a Fofos gaming se odehraje v sobotu večer od 21:00. Oběma týmům přejeme hodně štěstí v závěrečném a posledním zápase online World Cyber Games kvalifikace.