Přejít k hlavnímu obsahu

Alternate ve finále německé WCG kvalifikace

11. 7. 2010 | 00:04 Counter Strike 1.6
Celek Team Alternate doputoval do finále německé World Cyber Games kvalifikace. V zítřejším večerním zápase narazí favorit turnaje na tým Bouncer4You.Dnešní německé WCG kvalifikaci bohužel předcházela jedna z nejhorších zpráv, která mohla tento turnaj zastihnout. Nejlepší tým německé scény, mousesports, se bohužel do této kvalifikace
Výchozí obrázek

Celek Team Alternate doputoval do finále německé World Cyber Games kvalifikace. V zítřejším večerním zápase narazí favorit turnaje na tým Bouncer4You.

Dnešní německé WCG kvalifikaci bohužel předcházela jedna z nejhorších zpráv, která mohla tento turnaj zastihnout. Nejlepší tým německé scény, mousesports, se bohužel do této kvalifikace

Hala kde se německé národní finále odehrává
(foto: fragster.de)
nepřihlásil, neboť i přes ohlášené záskoky v podobě hráčů jako Christian "Blizzard" Chmiel či Dominik "d0m AZ" Wrabetz, jedno z pravidel zakazuje, aby ve finálové části hráli hráči, kteří nezasáhli do bojů první den.

Mousesports se tak budou připravovat na blížící se Arbalet Cup Dallas a GameGune a IEM Global Challenge Shanghai.

A nyní k samotné kvalifikaci. Do té se zapojilo pouze šest týmů, přičemž největší strach naháněl Team Alternate. Favorit numero uno do turnaje vstoupil volným losem v prvním kole a teprve až ve druhém je čekal první soupeř. Tím byl tým NeverPlay, kteří dokázali s Alternate držet krok na mapě de_nuke, které v normální hrací době skončilo 15-15. Prodloužení si ale nenechali ujít favorité zápasu a vítězstvím 4-0 získali převahu v podobě prvního bodu.

Na de_train hráči NeverPlay opět prokázali, že se jim za CT daří a v půlce prohrávali pouze 7-8. Druhou stranu si ale Alternate uhlídali a rychlými osmi koly zvítězili 16-7, čímž si připsali druhý bod a postoupili do finále kvalifikace.

V tom se utkají s týmem Bouncer4You, který na cestě do finále porazil týmy INSTANT a without moves.

{#Německo} Team Alternate0vs0Bouncer4You {#Německo}11.7.2010 17:00Sázky & HLTV

Pavouka a ostatní výsledky si můžete prohlédnout na stránkách portálu readmore.de.

Zdroj: readmore