Přejít k hlavnímu obsahu

p00nhandlers se vrací na scénu

17. 7. 2010 | 20:36 Counter Strike 1.6
Známý dánský celek p00nhandlers se opět dává do kupy pod vedením Timma "ArcadioN" Henriksena.Jack "wazorN" Henriksen se opět spojí s bratrem, aby se dostali na vrchol dánské scény (foto: mymym.com)
Výchozí obrázek

Známý dánský celek p00nhandlers se opět dává do kupy pod vedením Timma "ArcadioN" Henriksena.


Jack "wazorN" Henriksen se opět spojí s bratrem, aby se dostali na vrchol dánské scény (foto: mymym.com)

Na znovuzrození týmu p00nhandlers bohužel doplatil prozatimní druhý nejlepší dánský tým, CHEAP TIMES!, kteří ztrácí hned dva hráče ze svého stávajícího kádru. Jsou jimi Timm "ArcadioN" Henriksen a Finn "karrigan" Andersen, kteří už v minulosti tag p00nhandlers nosívali.

K této dvojici se připojí další hvězda dánské scény, Michael "Friis" Jørgensen, který doposud hájil barvy Roskilde Ravens. Třetím hráčem se stává Timmův bratr, Jack "wazorN" Henriksen, který po fiasku okolo Confis.SharkGaming neměl žádný stálý klan. Pátým článkem se stane vycházející hvězda a velký talent, Morten "suraNga" Jensen.

"Máme chuť a motivaci hrát, už je to dlouho, co jsem byl v nějakém aktivním týmu, se kterým jsme chtěli dosáhnout vrcholu," prozradil Jack "wazorN" Henriksen portálu XplayN.com

Sestava p00nhandlers

{#Dánsko} Timm "ArcadioN" Henriksen
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen
{#Dánsko} Jack "wazorN" Henriksen
{#Dánsko} Morten "suraNga" Jensen

Poprvé v akci uvidíme tuto sestavu na dánské Worldy Cyber Games kvalifikaci, důležitějším pro tým ale dle slov mladšího z bratrů Henriksenů je kvalifikace do Intel Extreme Masters 5.

Zdroj: HLTV
Štítky: Dánsko