Přejít k hlavnímu obsahu

SK s moddiim i na WCG Nordic

20. 7. 2010 | 01:36 Counter Strike 1.6
Švédští SK Gaming počítají nadále se službami Andrease "moddii" Fridha a jeho vystupování v barvách německé organizace bude mít delšího trvání.moddii se v barvách SK Gaming pokusí dostat na WCG (foto:hltv.org)
Výchozí obrázek

Švédští SK Gaming počítají nadále se službami Andrease "moddii" Fridha a jeho vystupování v barvách německé organizace bude mít delšího trvání.


moddii se v barvách SK Gaming pokusí dostat na WCG (foto:hltv.org)

Severská sestava se od odchodu Rasmuse "GuX" Stahla ke konkurenčním fnatic potýkají s problémem pátého hráče. Mezeru prozatím vyplňuje Andreas "moddii" Fridh, bývalá stár týmů Meet Your Makers a H2k Gaming, a nejspíš se osvědčil natolik, že si ho spoluhráči vybrali i na nadcházející finálovou World Cyber Games kvalifikaci.

Andreas na poslední týmové akci, Arbalet Cup Dallas, SK Gaming docela pomohl, když nesčetněkrát řešil nezávidění hodné situace. Tým ale nakonec skončil na děleném pátém až šestém místě a po stříbrném ESWC je to pro SK propadák.

Tým může ještě nadcházející dva týdny pozměnit sestavu, ale je asi málo pravděpodobné, že by se k týmu připojil někdo úplně nový, neboť postup na WCG je více než pravděpodobný.

Severská kvalifikace World Cyber Games se koná ve dnech pátého až osmého sprna ve finských Helsinkách na Assembly Summer.

Kvalifikace se zúčastní vždy dva celky z jedné severské země, tedy ze Švédska, Norska a Finska. Bohužel Norsko na akci vysílá pouze jeden tým, neboť Expert Gaming, kteří se na závěrečnou část kvalifikovali, se nedávno rozpadli. Z pětice týmů pouze dva týmy odcestují do Los Angeles, přičemž pouze vítěz bude mít proplacené všechny poplatky.

Seznam účastníků

{#Švédsko} SK Gaming
{#Švédsko} H2k Gaming
{#Finsko} PlayZone.fi
{#Finsko} Power Gaming
{#Norsko} Oslo Lions

Zdroj: HLTV