Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo vyhrál sluchátka Siberia Neckband?

2. 8. 2010 | 12:12
Červenec a s ním bohužel i polovina letních prázdnin už je za námi. Pracujícím je to zřejmě jedno, na školou povinné už jde možná pomalu úzko, že si zase budou muset připravit učení. Protože je ale první pracovní den v novém měsíci, v naší sekci Superhry jsmě potěšili dalšího výherce.
Výchozí obrázek

Červenec a s ním bohužel i polovina letních prázdnin už je za námi. Pracujícím je to zřejmě jedno, na školou povinné už jde možná pomalu úzko, že si zase budou muset připravit učení. Protože je ale první pracovní den v novém měsíci, v naší sekci Superhry jsmě potěšili dalšího výherce. Tentokrát luxusních herních sluchátek SteelSeries Siberia Neckband, která byla věnována do soutěže SteelSeries pexeso o sluchátka Siberia Neckband.

A kdo že je zmiňovaným výhercem? Nejrychlejší ruku a postřeh (také i trochu pověstného štěstíčka, protože druhý Prymus byl pouze o dvě setiny pomalejší) prokázal hráč hany., kterému již byl zaslán gratulující email a tímto mu blahopřejeme veřejně.

V průběhu zbytku prázdnin již nebudeme více soutěžit, takže během srpna nás čeká spíše odpočinek. To ale ani náhodou neznamená, že si nemůžete zahrát kvalitní hry. V Superhry na vás totiž čeká spousta pecek nejrůznějších žánrů. Například The Champions 3D, v kterém si můžete zavzpomínat na fotbalové MS 2010, trhlé akce Miami Shark a Polar Bear Payback s brutálními zvířecími "mazlíčky" v hlavní roli, odstřelovací mise v The Death of Warlord, výborný akční The Terminal, překážkové motocrossky Bike Adventure, roztomilá sovička z logického Cute Owl či zajímavý evoluční titul Origins.