Přejít k hlavnímu obsahu

Propustili H2k Gaming svou sestavu?

10. 8. 2010 | 23:27 Counter Strike 1.6
Už je to tu zase. Nedávno se spekulovalo o vyhození švédské sestavy z organizace H2k Gaming, to ovšem bylo vyvráceno nejen hráči, ale také samotnými manažery, kteří potvrdili, že s týmem mají smlouvu až do září.kHRYSTAL na DreamHack Summer (foto: hltv.org)
Výchozí obrázek

Už je to tu zase. Nedávno se spekulovalo o vyhození švédské sestavy z organizace H2k Gaming, to ovšem bylo vyvráceno nejen hráči, ale také samotnými manažery, kteří potvrdili, že s týmem mají smlouvu až do září.


kHRYSTAL na DreamHack Summer (foto: hltv.org)

Švédský bulvární deník rakaka.se se opět dostal k informacím ohledně švédské sestavy H2k Gaming. Ti už po Arbalet Cup Dallas měli být vyhozeni z organizace, neboť po DreamHacku a ESWC rostla nespokojenost "pánů v oblecích".

Nordická World Cyber Games kvalifikace, kam se H2k nakonec dostali díky neúčasti fnatic, dopadla ale katastrofálně a odnesl to dosavadní in-game-leader, Marcus "pronax" Wallssten, kterého nahradil Björn "threat" Pers. Den potom vyšlo najevo, že se s SK Gaming začíná paktovat i Richard "Xizt" Landström.

Problémy navíc vystupňovala i konverzace mezi norskou sestavou Oslo Lions a manažery týmu, kteří by si přáli mít tuto sestavu pod svými křídly. Otázkou ale je, jestli je to všechno pravda.

Sestava H2k Gaming

{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Niklas "niko" Johansson
{#Švédsko} Frej "kHRYSTAL" Sjöström
{#Švédsko} Emil "FYRR73" Karlsson
{#Švédsko} Björn "threat" Pers

Zdroj: rakaka
Štítky: H2K Gaming