Přejít k hlavnímu obsahu

WCG: O poslední slot rozhodne zápas

11. 8. 2010 | 13:53 Counter Strike 1.6
Protože se slovenští DEFEATERS rozhodli zúčastnit maďarského Becupu, uvolnilo se jedno místo na nadcházejícím česko-slovenském WCG LAN finále.Admini našeho portálu se rozhodli tuto situaci vyřešit zápasem mezi celky Suicide.cz a Fighters Quild, odkud vítěz tohoto duelu postoupí do brněnského Špalíčku mezi osm nejlepších týmů česko-slovenské scény.
Výchozí obrázek

Protože se slovenští DEFEATERS rozhodli zúčastnit maďarského Becupu, uvolnilo se jedno místo na nadcházejícím česko-slovenském WCG LAN finále.

Admini našeho portálu se rozhodli tuto situaci vyřešit zápasem mezi celky Suicide.cz a Fighters Quild, odkud vítěz tohoto duelu postoupí do brněnského Špalíčku mezi osm nejlepších týmů česko-slovenské scény.

Suicide

{#Česká Republika} paja!
{#Česká Republika} screed
{#Česká Republika} GEDDEON           
{#Česká Republika} winn
{#Česká Republika} vief

Fighters Quild

{#Slovenská Republika} letko
{#Slovenská Republika} Ch1ppy
{#Slovenská Republika} muhammad                   
{#Slovenská Republika} hmxcile
{#Slovenská Republika} esqo

Tímto by jsme rádi, aby se kapitáni ohlásili adminovi Janyy-mu, se kterým se dohodnete na datumu odehrání zápasu. Ten bude odehrán ve stylu BO3, přičemž první mapu bude volit admin a druhou poražený tým první mapy.

Až bude znám čas a datum odehrání, můžete se těšit na sázku tohoto zápasu. Komu budete fandit? Českým Suicide nebo slovenským Fighters Quild?