Přejít k hlavnímu obsahu

RisenTalent bez své sekce

13. 8. 2010 | 01:00 Counter Strike 1.6
Česká organizace RisenTalent se ocitá v nezávidihodné situaci, tým totiž opustila jejich stávající counter strike sekce.Sestava okolo Jakuba "chillda" Schüllera se v týmu RisenTalent pyšnila už notnou chvíli, avšak po LanCraftu, kde tým předvedl průměrný výkon, se hráči rozhodli vyměnit jeden ze svých stávajících pilířů. Milan "Striker" Švejda nepodal takový výkon, jaký ostatní hráči očekávali, a proto přišla řádná změna.
Výchozí obrázek

Česká organizace RisenTalent se ocitá v nezávidihodné situaci, tým totiž opustila jejich stávající counter strike sekce.

Sestava okolo Jakuba "chillda" Schüllera se v týmu RisenTalent pyšnila už notnou chvíli, avšak po LanCraftu, kde tým předvedl průměrný výkon, se hráči rozhodli vyměnit jeden ze svých stávajících pilířů. Milan "Striker" Švejda nepodal takový výkon, jaký ostatní hráči očekávali, a proto přišla řádná změna.

Jeho místo zaujal Vojtěch "cRL" Švan, který si už nějakou dobu užíval volna od všeho gamingového dění. Samotná sestava si od jeho příchodu dělala velké naděje, neboť jeho zkušenosti by týmu opravdu prospěly. Bohužel i přes počáteční sliby, které z obou stran padly, se hráči nedokázali domluvit, aby se sešli a zatrénovali.

Kapitán týmu, výše zmíněný Schüller, tuto situaci okolo týmu okomentoval následovně, "Nebylo to jen ve Vojtovi, který i přes počáteční sliby, že bude s námi pořádně hrát, nakonec byl líný odehrát jediný zápas. Bohužel se takováhle morálka pak přesunula na ostatní, navíc aeRmaster si našel brigádu a tNC práci, takže opravdu jsme měli obtíž si najít čas a den, kdy by jsme se sešli a pořádně natrénovali."

Bývalá sestava RisenTalent

{#Česká Republika} Jakub "chillda" Schüller
{#Česká Republika} Vojtěch "cRL" Švan
{#Česká Republika} Ondřej "Joki" Pluške
{#Česká Republika} Dalibor "tNc" Vitásek
{#Česká Republika} Miroslav "aeRmaster" Fatěna

Samotný bývalý kapitán přiznává, že se hráči rozchází každý vlastní cestou a hlavně v dobrém rozpoložení, což je i pro budoucí vztahy to nejdůležitější.